1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581752 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1189283

Sv: Stoppa nedmonteringen av Timrå IK
Finns det någon spelare som Timrå har värvat under tiden med Challe som på förhand absolut inte kan ses som nån svärmorsdröm? Någon? Inte?

Du skämmer ut dig Charles Berglund.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Stoppa nedmonteringen av Timrå IK
RocknRolf2: Mäkiaho
Kommentera

Sv: Stoppa nedmonteringen av Timrå IK
Klipper in mitt blogginlägg "Kvalserien here we come!" från exakt ett år sedan idag. Man undrar ju om tiden stått stilla...






"Man trodde att det var en tillfällig svacka, men ska sanningen fram så har vi inte spelat bra i 60 minuter i någon match, försäsongen inkluderad. Vi kunde till och med åka på en 3-0 förlust mot bobbarna... Försvarsspelet är den stora akilleshälen. Tillsammans med Challes oförmåga att bygga ett lag. Var finns linjerna i spelet? Var i helvete finns hjärtat? Något är riktigt fel i laget.

Stefan Lindqvist och Robban har inte lyckats med lagbygget. Nu har dom inte varit med från början, men Mäkiaho har dom på sitt samvete i alla fall. Flopp värvning. Vi behövde en back!

Nygårds kan ju ta och rannsaka sina hockeykunskaper när han på försäsongen jämförde Dennis Persson med Niklas Lidström. Sämsta jämförelsen i världshistorien.

Hedström kan lika gärna bli avstängd i 10 matcher, han tillför ingenting just nu, mer än att stå och snacka skit i paus-intervjuer i PPV.

Lovade mig själv inför denna säsong att inte köpa säsongskort om challe blev kvar, men blev väl förblindad av slutspelet och hade glömt fjolårets håglösa grundserie. Om ni inte kommer ihåg så var det bedrövlig inställning i flertalet matcher. Nu räckte det ändå till en stabil slutspels plats tack vare att vi hade spelare som Sanny, Koskinen, Hahl med fler.

Sedan lyfte laget i slutspelet, men hur mycket av det var challes förtjänst?

Frågan är om det räcker till slutspel i år? Fortsätter det så här så är det kvalserien nästa.

5500 kr har jag lagt ut på ett lag som ställer in skridskorna i grundserien. Man kanske skulle enbart köpa biljetter till ev. slutspel i stället. Då får man se ett lag ta i och ge järnet i alla fall. Någon som lägger ett bud på mitt säsongskort? I priset ingår att få sitta med Laken resten av säsongen...



Matchens 3 stjärnor:

1. ingen

2. ingen

3. ingen"
Kommentera