1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581756 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1189326

Sv: Stoppa nedmonteringen av Timrå IK
superfalle:
Så här är det; jag är inget jättefan av Johan Backlund. Jag tycker bara att kritiken mot honom många ggr var onyanserad och väl tilltagen, det blev lite för mkt personliga påhopp för min smak.

Sedan värvades Lindbäck och vips hade vi två superhomogena toppmålisar.

Trodde många.

Sanningen är att det är minst lika darrigt som på Backes tid, ja faktiskt ännu darrigare! Skillnaden är att våra nuvarande målvakter har större supporterskara och följdaktligen hörs (nästan) ingen kritik.

Samma fenomen som under Oksas tid, inte nån personlig favvo det heller ska jag inledningsvis slå fast, han var inte så särskilt lyckad men inte så usel att gjorde sig förtjänt av den hetsjakt han utsattes för härinne.

Den där tjecken värvades istället och alla här gjorde vågen. Kritiken tystnade trots att han var om möjligt ännu sämre än Oksa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Stoppa nedmonteringen av Timrå IK
mikenomad: Utan att ha följt hela målvaktsdebatten måste jag ju fråga: Vad är det för fel på Åkerlund? Någon målvaktskris är det väl ändå inte än?
Kommentera

Sv: Stoppa nedmonteringen av Timrå IK
mikenomad: ja de är darrigt .. skillnaden är att här har vi 2 unga målvakter som är under utveckling som har spelat några matcher var i årets säsong .. om jag minns rätt så var backe betydligt darrigare än så här fram tills första landslags uppehållet i fjol . som jag sa till någon häromdagen . jag har sett lindbäck göra många matcher som backlund aldrig kommer komma i närheten av . men visst .. jag har också varit lite besviken .. dock inga såna där riktiga backe tavlor än tack och lov jag är fortfarande övertygad om att de blir bättre .. vi får hoppas jag har rätt för en gångs skull
Kommentera