1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1189483

Sv: Apropå nånting...

Spanarn: Vad gäller linorna (Axelsson i 1:a osv) så tror jag att det var ett försök från Challes sida att få igång de övriga spelarna i laget.

Axelsson-Lander-Svensson var en fungerande kedja i mina ögon. Inte världen målfarligaste ska sägas men dom slet på bra och var nyttiga. Kanske hoppades man på att det skulle gnuggas av lite på dom övriga spelarna.

Det saknas glöd i laget, man kämpar i slutet av matcherna när det egentligen är för sent. Man har inte insett att man måste kämpa även om man inte ligger under med 2-3 mål....

Jag har dock ingen aning om detta är spelarnas fel eller om det är Challe som helt enkelt inte klarar av att få spelarna att förstå detta. Jag tvivlar på att Challe medvetet sagt till gubbarna att gå på halvfart fram är till sluspelet startar. Så bra lag har vi inte.

Jag är övertygad om att detta laget skulle se helt anorlunda ut om samtliga spelare hade mer glöd, åkte skridskor och bara allmänt jobbade bättre där ute på plan. Det är upp till Challe och Nygårds att få spelarna inse allvaret i deras situation Det finns inga räddningsplankor i den moderna elitserien. Den som tror det är hemskt insnöad och lever i det förflutna.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Timrå IK lyssnar verkligen på superexperten Thomas Ros.
Förra Lördagen viftade han med sitt blogg-trollspö och... PANG
...så blev det precis som han ansåg att det borde vara.

Timrå handlar efter just Ros inrådan vilket genast ger mig en visuell bild i huvudet där ledningen i Timrå IK på sitt skrivbord har denna "rosenröda" telefon.
När den ringer blir det andligt tyst för nu kommer livsviktiga analyser att delges.
Vilken väg skall vi ta? Hur skall vi göra för att avancera?

Undrar vilket livsavgörande råd som kommer härnäst? Vad som än sker så har det dessförinnan ringt, sanna mina ord!!! ...eller?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
dr-nix:
Japp, självklart var det ett försök av Challe för att få igång övriga spelare.
Vilket är ett svaghetstecken! Skall man verkligen behöva flytta upp 3:e/4:e-linare för att väcka truppen? Antingen underpresterar våra "ess" vilket isåfall är grovt tjänstefel. Eller så är dom inte bättre vilket då är ett tecken på felrekrytering alt. "man får vad man betalar för" dvs budgeten tillåter inte mer...

Nej, några räddningsplankor finns inte och att som Linkan säga att "det är i mars det avgörs vilka som går till slutspel.." är fel. I mars är det avgjort. Det är NU i höst det mesta avgörs. Titta på tidigare tabeller så ser man att det inte sker några dramatiska förändringar de sista 20 omgångarna.
Man skulle tillochmed kunna hårddra och säga att tabellen efter de 20 FÖRSTA omgångarna till 90% ser ut som sluttabellen.
Kommentera