1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582259 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1190068

Sv: Apropå nånting...
glenninski:

Sen har väl i och för sig en stor del av de senaste inläggen inte handlat om lagfesten utom om att alkohol + hockeyspelare inte är något vinstrecept och har aldrig varit.

Men men.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Simmalugnt: Det här med alkohol och idrott/hockey ska väl inte höra ihop,det är det samma med dom som går på hockey och dricker alkohol,dom kan väl vara hemma !!! varför måste man dricka för att se på hockey? ! men tjänar man stora pengar som vi förser dom med ,så under på gående säsong matcher 2-3 ggr veckan dricker man väl inte!
Ingen kan väl försvar det, issofall vad är det för ledare som står för sånt.
Under den andra delen av säsongen  behöver dom inte vara mammas gullgossar hela tiden,det räcker med en sund inställning och ansvar.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Simmalugnt: Ja, den diskussionen har man väl nuddat vid också. Men även där känns det som att de senaste 490 inläggen inte kommit med något nytt direkt. Det blir ju samma saker som sägs om och om igen. Och slutsatsen blir densamma: efter 500 inlägg så kommer man fram till att folk tycker olika även i denna fråga. Personligen anser jag det vara oprofessionellt att ens tänka tanken att dricka alltför mycket under pågående säsong då det borde vara relativt enkelt att få ett gratis övertag. Men det är ju min åsikt. Och jag dricker inte alkohol överhuvudtaget.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Vissa diskussioner vill man se ett slut på.

Men det känns tyvärr som att denna låt passande för en viss diskussion.
Kommentera