1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582299 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1191397

Sv: Sparka Challe!!!
Hahl Bundy: Jag kan tycka att det där resonemanget är rätt så tramsigt, att man kan härleda den bedrövliga säsongsstarten till att Charles råkar vara Stockholmare och därför har så oerhört mycket mer speciell auktoritet än om han råkar härstamma från Lycksele eller dylikt. Man förklarar klubben som fruktansvärt bonnig om så vore fallet. Och vad är det egentligen som säger att Challes "mästrande ledarstil" skulle göra sig bättre i Djurgården eller Frölunda? Vad grundar man det på? För det skiljer sig så fruktansvärt mycket mellan landsorts och storstadsklubbar rent organisatoriskt och attitydsmässigt? I Djurgårdens IF så är det vardagsmat med diverse medieutspel gällande vissa individuella insatser eftersom klimatet i Stockholm är natt och dag jämfört med det i Timrå?

Boork är en synnerligen platt expert. Det händer inte speciellt mycket.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sparka Challe!!!
Knylan: Stockholmsstil fungerar fruktansvärt dåligt i Göteborg så där går de bort helt. Annars tycker jag Challe hanterar media bättre än tidigare, första året så skämdes jag faktiskt många gånger när han intervjuvades i periodpauserna, han kunde låta dryg och gav de mest mäskliga svar på ställda frågor.

Så får man inte uppträda om man ska vara en organisations ansikte utåt, men som sagt, i numera är han bättre. Möjligan kan man ha vissa åsikter om hans offentliga sågningar av enskilda spelare.
Kommentera