1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582255 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1193488

Sv: Apropå nånting...
Pihl1337: Jag e på.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Ja nu är det upp till bevis för styrelsen. Nu får det vara slut med allt lallande struntprat om bättre lag än i fjol etc. Den lögnen sålde inte fler biljetter i a f.
Vi har som bekant tappat bra spelare under åren och inte ersatt dessa med likvärdiga, that´s it.

Linkans lista blev ett ljus i tunneln under sommaren men vad fick vi.
Etablerade bra backar blev talangfulla från allsvenskan, de finska toppcentrarna valde andra lag med bättre lön och Corso skulle bli våran toppcenter men han räcker inte till i 2-vägsspelet - bra värvning men han borde vara ytterforward. M. Karlsson ser väl sådär ut men att komma från AHL och liten rink då tar det tid att komma in i det igen,
Tom Wandell kom ifjol in sent och gjorde många mål - kostade 20 000/månad tror jag visst det var. Lello var dyrare men också bättre än M Karlsson.
Pyörälä dundrar vidare i NHL, än så länge och f-n vad jag saknar han, Oscar Sundh ses som en lyckad värvning i HV!! Tenkrat, tja speeden hade han i a f
Peter Regin, Riku Hahl,Johan Andersson, Sanny Lindström, åsså Robban förstås där hade Challe ledare i laget. Nu måste han vänta på Sonnenberg för att få lite boost i laget. Vad har vi ersatt dessa med??
Gabbe har väl ersatt Bagarn som förresten inte trivs i FBK enligt rykte..

Om föreningen åtminstone hade valt att starta säsongen med Caslava o Sonnenberg kanske läget varit annorlunda och då hade det kanske gått och sett några linjer i spelet och ett skapligt PP. Tveksamt!!

Jag ska i ärlighetens namn säga att jag trodde att detta lag skulle kunna upprepa bedriften som Gunno, Krykov, Robban m fl gjorde då Timrå flög fram i ES o var bland det bästa bortalagen oxå men jag tror inte de har en tillräckligt bra lag eller tränare för det.
Nu har det gått 13 omgångar och de ligger i botten. Ska detta vändas så lär det kosta och vad värre är så finns det inte så många bra spelare med karaktär ute på marknaden. Boumedienne, en forward -rightare, kanske en målvakt samt en styrelse, sportchef o tränare som är villiga att återgå till "timråhockey" kan ju vara lösningen som en supporter med trytande tålamod funderar på...
Vete f-n om jag pallar med tordagsmatchen nu - DET ÄR TUNGT NU, MYCKET TUNGT
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Apropå nånting, finns det någon regelbok här på HS? Det klipps friskt i trådarna nu märker jag.
Kommentera