1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1193658

Sv: Apropå nånting...
redline:
"challe har visat de två tidigare säsongerna att han är en bra tränare.
kanske inte lika bra som kenta men ändå."

Jo i slutändan de 2 senaste säsongerna så har han väl ändå lyckats bra med slutspelen inkluderade. Speciellt hans första säsong, då hade vi ett bra lag och hade kunnat gå väldigt långt.

Det finns ändå en hel del att gnälla över även under hans 2 första säsonger om man vill. Framförallt ödmjukheten som var obefintlig i laget då man hade vunnit 2 matcher i rad. Då var man världsmästare och hade redan vunnit matchen på förhand.

Sen så lyckades han så sent som förra säsongen placera Timrå sist i elitserien under första landslagsuppehållet. Inte förren Martin Sonnenbergs intåg i laget skedde en förändring.

Det var inga anledningar till att kicka honom då eftersom han lyckades vända den negativa trenden och klättra upp till en slutspelsplats.

MEN nu ett år senare är vi snart sist igen. Vårt spel är om möjligt ännu sämre än för ett år sedan. Kan kanske förklaras delvis av en sämre trupp och avsaknad av extremt bra spelare t.ex. Mika Pyörälä. Min bedömning är dock att Timrå har spelarmaterial för en högre tabellplacering. Det tycker jag också man visat i många matcher men man har inte vågat vinna. Charles förmår inte laget att vinna matcherna.

Något är fel, Charles har återigen visat att han brister i sitt ledarskap.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Bergius: ok kom med förslag på en bättra tränare än challe som är ledig att ta jobbet.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Nyström är snäll idag o jag behöver det eftersom mörkret är över mig kallt hårt o skoningslöst o detta längtar man till under somrarna när man mår som bäst!

Jag är en mycket mycket sjuk människa!
Kommentera