1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582742 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1193739

Sv: Apropå nånting...
250kg kärlek: instämmer ang Anger! Hynning får prova allt...
challe har vänt å vridit med hynning...
Anger gjorde 2 mål sedan ner i 4e...
hmm...
ok hynning är en mer komplett spelare än vad anger är mer 2 väg samt speluppbygare än anger men skulle gärna se att dom försökte mer att få igång anger...
varför inte prova honom med kanadensana? dom är ju båda fina framspelare båda 2! å iget nt om b svensson han gör nära inpå aldrig en dålig match i timrå tröjan... men är han den vassa målskytt som vi behöver för att öka vår nästan obefintliga effektivitet i offensiven?

Nä ge anger mer förtroende när han kommer tillbaka!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

söder över: Lite därför jag efterlyser mer handlingskraft hos Challe. Ibland förefaller det vara lite för lite känsla både vad gäller hans massmediala kommunikation och hans sätt att prova fram nya konstelationer. Om Anger producerade så in i bänken med poäng i Djurgården förra säsongen kanske man ska kika lite på varför han gjorde det och varför poängen uteblivit i år. Sätta honom i en fjärdelina med spelartyper som inte riktigt passar in känns inte optimalt vare sig för honom själv heller för laget.

Lite som gårdagens coachning. Jag ältar det än och kan inte för mitt liv begripa hur Challes tankegångar gick när han spelade laget som han gjorde i slutskedet. Årets viktigaste match, dessutom länsderby, och Challe kör på som om det handlade om någon betydelselös match där resultatet inte spelade någon roll.

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Är det bara jag som ser firandet mellan spelarna o domarna efter Modos mål igår?
4:e bilden i artikeln.

Nä, ja ä int bitter!
Kommentera