1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582155 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1195189

Sv: Njurunda Comments
Ian: Problemet är att ett liv är för kort för att genomlida två stycken 15-20 års istider i väntan på en mycket eventuell tredje storhetstid.

Därav kanske en förklaring till den desperation som börjar synas från rutinerade rödvita kombatanter inför mötet med degraderingsspöket.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Njurunda Comments
Raggaren Putte:

När det väl kommer till kvalserie-kritan så lär nog även jag inse allvaret. Det kan i värsta fall handla om ännu en icke överblickbar framtid på hockeyns skuggsida. Man vet aldrig riktigt. Föga anade man att det skulle ta 18 år att ta sig tillbaka senast det begav sig, men då var man å andra sidan ung och grön. Samtidigt ser jag fram emot ett eventuellt besök i denna serie från helvetet, där man verkligen får veta att man lever (även hockeymässigt). I den bästa av världar har man då också möjlighet att hänga med på resor till ödesmatcher i hallar som gud(?) glömde...
Kommentera

Sv: Njurunda Comments
Raggaren Putte: Sant i och för sig...Men vad har vi att välja på? Byta lag eller? Att vräka ur sig på ett hockeyforum lär väl inte hjälpa. Bästa sättet för oss enkla supportrar är att stötta laget. Det har jag fått många kvitton på genom åren.
Det får vara hur mycket floskler eller andra tillmälen jag fick igår som helst. Det är lika förbannat sant. Stödet kanske betyder mindre än jag tror men det betydet något.
Att bekräfta sig själv genom att gapa på ett forum som en sängvätere betyder nada!
Kommentera