1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582085 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1195268

Sv: Njurunda Comments
Raggaren Putte:

"På forumet diskuterar man hockey, inklusive brister i laget och förslag till förbättringar."

Jasså det var det ni gjorde! LOL!!!

Man kan även beskriva andra världskriget som "ett lättare tjafs".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Njurunda Comments
Ian: Håll dig till Giffarna du, en förening som överpresterat år efter år... Som verkligen etablerat sig på den högsta nivån... Hahaha...
Kommentera

Sv: Njurunda Comments
Ian: Vad är du ute efter egentligen ? Uppfostra hockeysnacksskribenter till att bli bättre supportrar i den bemärkelsen som du själv slagit upp i svenska akademiens ordlista? I princip samtliga inlägg som du har skrivit här på hockeysnack handlar inte om Timrå IK utan istället om hur andra skribenter skriver. Är det så fasansfullt jobbigt för dig att läsa när andra skriver av sig i frustration att det är just det och inget annat som får dig att skriva här? Om du känner att du behöver köra ett korståg mot allmänt låg inläggskvalité, gnäll och frustration på hockeysnack så säger jag bara lycka till i dessa tider!

Sedan när har supportrar avskedat en sportchef eller en klubbchef? Ge mig ett exempel? Sedan när har supportrar däremot haft åsikter om dessa personers varande i klubben? Sedan urminnes tider skulle jag påstå. Varför skulle man som supporter inte kunna ha åsikter om att någon eller några i föreningen behöver bytas ut? Som du resonerar är alltså sådana åsikter en direkt motsättning till vad supporterskap är för något. Jamen om man verkligen tror att det är för föreningens bästa då? Är man fortfarande ingen riktig supporter? I så fall är det väldigt, väldigt många som är engagerade i väldigt, väldigt många klubbar som inte faller inom ramen för vad du anser att supporterskap är för något. I min värld är jag ganska införstådd med att folk alltid har haft och alltid kommer att ha massor med åsikter om hur både det ena och det andra bör vara inom klubbarna de älskar, samma folk som går på match efter match och är ryggraden i klubbarnas befinnande och samma folk som i min värld tveklöst är att kalla riktiga supportrar. Men vi lever nog i skilda universum du och jag. Men tycker du verkligen att det är så vansinnigt jobbigt att läsa upprörda inlägg efter långa förlustsviter så får du väl helt enkelt acceptera att alla inte är så exemplariska och luttrade supportrar som du kanske är. Själv kommer jag aldrig att tveka om att skriva om saker jag är missnöjd med på ett hockeyforum på nätet om jag så vill, oavsett om det gör mig till en ”bra” eller ”dålig” supporter.
Kommentera

Sv: Njurunda Comments
Ian: Alla kanske inte uttrycker sig så nyanserat alltid, men i stort handlar det bara om att folk är frustrerade över att se sitt favoritlag spela en ofta totalt värdelös hockey, med ett spelsystem som inte heller öppnar hopp för några snara förbättringar.

Att det i den situationen haglar diverse kommentarer om det ena och det andra är bara naturligt. Alternativet är att stänga in frustrationen, vilket rent psykologiskt sällan brukar vara en bra lösning.

Om detta högst naturliga fenomen får dig att dra liknelser med andra världskriget är det bara att beklaga...
Kommentera

Sv: Njurunda Comments
Wachtmeister: Det är ju så att ångest, frustration o annat måste få utlopp nånstans.
Det här är ett forum där man kan ubyta åsikter, tankar o annat. Spelar man som gäng Gäss så måste man få uttrycka det.
De här personerna som är härinne kommer aldrig att svika Timrå IK.
Dom kommer att vara på matcherna, se matcherna eller höra matcherna framöver.
Är dom på Matcherna kommer dom också att stödja Timrå IK, Det är jag 110% säker på.

Är de speaet förtjänt av bu rop så är det det! Går det dåligt så ska man få säga det.
På matcherna stöder vi laget, härinne får vi lätta på Ångest trycket!
Kommentera