1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581444 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1195753

Sv: ##Ångestfyllda kommentarer##
Johnny Hazard: Eller som sundsvallsdåren Moverare sa under ett supporterderby; "Fäll ner gallret och landa."
Det var ju riktigt bra sagt, är du säker på att det verkligen kom från mig?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: ##Ångestfyllda kommentarer##
Moverare: Ja, det citatet kom från dig, men jag hade inget galler att fälla ner så det sket sig minns jag. Just nu är jag dock så rådeppad att jag inte orkar tjöta om så mycket här på HS. Har bara några klunkar kvar av rötjutet, hockeylivet suger fett, hela livet känns meningslöst att leva. Har du kvar repet? Jag lånar det gärna när jag har svängarna förbi.

Vad säger jag då om matchen ikväll?

Ähh, det känns så fruktansvärt tomt, vi var aldrig med i matchen, precis som mot Lule. Vi gör inga mål och vi släpper in mål alldeles för lättsamt.

Vafaan är det som händer inom laget inom föreningen, det går rykten om att flera av spelarna är ute och super helg efter helg, det håller inte på den här nivån. Jag har inte sett maken till seghet i laget, ingen skridskoåkning, bara en massa pet med klubborna, inte en jävla klockren tackling, bara pet och uppgivenhet som smittar av sig på precis alla spelare.

Förlusten av Lehtonen på backsidan svider, allra helst då i pp där vi ser ut som ett gäng med yra Sundsvallare allt som oftast. I Bp:et ställer vi upp och bara väntar, ingen checking, ingen glöd, inget hjärta, En spelare som Bagarn som täckte skott med ansiktet om det så behövdes, saknas nåt oerhört, Sannys tacklingar, Oscar Sundhs hundslit. Pärssinen försökte jaga på ett tag ikväll och hade några fina byten, ingen brydde sig dock och det smittade inte av sig, innebörden av yra Sundsvallare är nu bara förnamnet på detta debacle

Boorken klagade på att ungtupparna inte gör det de ska, herregud vilket uttalande, ja ni förstår säkert själva hur korkat det låter i nuläget.

I morgon är det nog sista gången vi behöver pinas med Challe i båset. Tack för den här tiden Challe, men nu får det faan i mig vara nog. Efter uppehållet så ser vi ett nytt ansikte i båset. Även ett par nya finnar till i laget skulle sitta finfint.

Vad jag tycker om franssosen har jag skrivit tidigare, läste nånstans att det var nån som tyckte han varit den sämsta nånsinm som lirat i Timrå. Tja, Starkov ger jag inte heller mycket för. Med tanke på vilka spelarförluster och vilka som tillkommit så måste vi ha varit helt förblindade. Spelet idag håller knappt allsvensk klass, sorgligt men sant.

Gonatt och vi ger aldrig upp!

PS. Härligt att se alla rövita som slutit upp på Hovet. Cred till er och vi kämpar på.

ZzZzzZZzZäta ZzzZzzZzzZäta ZzzZzzZzzZzZäta

Drömma går ju!
Kommentera

Sv: ##Ångestfyllda kommentarer##
Moverare:
Du är skyldig mig en match ´sedan frölunda matchen för något år sedan, behöver lite svininfluensa för att må bra nu...
Kommentera