1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581449 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1195892

Sv: Har ni redan givit upp?
Det vi behöver är självförtroende och att puckuslingen studsar rätt..
Vi måste få in första struten i matcherna och sen spela enkelt och inte vika ner oss när motståndarlaget får det eller kvitterar..
Vi har haft 15 matcher nu på oss och spela in de nya killarna i laget...tänk på att vi tappade flera tunga pjäser inför denna säsong att det tar sin lilla tid att hitta rätt,men jag är övertygad på att vändningen kommer snart...det har ju hänt förr:)Hellre börja taskigt för att sedan överraska på slutet....landslagsuppehållet kommer jättelägligt nu och så vinsten mot Frölunda imorgon också...
Snälla ge inte upp än...
Timrå IK behöver mer än någonsin nu!!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Har ni redan givit upp?
Hua man blir mörkrädd när man läser alla negativa kommentarer överallt.
Ska vi redan lägga oss ner och dö efter en omgång?
Ska vi kasta in handuken redan?
Vi har har ju 14 nya spelare i laget.
Ge laget en chans innan ni spyr ut er galla och tjatar om kvalserien.
När 55 omgångar är spelade har vi svaret och jag är övertygad om att
Perras och Nubbens gäng då ligger på en slutspelsplats för många av
de här spelarna har så mycket att bevisa för hockeysverige.
Det är deras chans att få upprättelse.
Jag tror att vi kan skrälla till det i Skellefteå imorgon.
Man måste ha tron med sig i alla lägen annars kan man lika gärna
lägga ner hela verksamheten.
Konsten att alltid älska sitt lag i vått och torrt i med och motgång.
Stötta istället för att stjälpa.
Visst kan man ge kritik,men att såga dom längs med fotknölarna redan
efter en match.Det håller inte en sekund!
Låst ämne

Sv: Har ni redan givit upp?
SMÅLAND: Självförtroendet är längst ner "in the food chain" och puckarna kommer inte att studsa rätt så länge spelarna inte ger 100% och följer matchplanen, man ser rena junior misstag i varje match, yttrar som inte håller forwards i egen zon,backar som inte tar det sista skäret när dom jagar puck, passning när avslut skulle ha tagits, avslut när polarn har öppen kasse???? en ruskig oro som inte skulle behöva va där, jag kan fortsätta ett A4 till, mellan omgång 1-9 tummade vi inte lika mycke på matchplanen då hade vi ofta missflyt i många sitiuationer men dom senaste 5-6 omgångarna har man sett att det knytit sig mer och mer och challe har inte nått fram till sina spelare/laget för att skapa en positiv förändring, jag menar om han står i media gång efter annan och säger samma sak och det inte sker en förändring då är någonting fel eller hur?!!!!


Vi måste vända detta nu, vi kan inte slamsa på och säga att det vänder nog....det måste ageras och ske en radikal förändring så människor som är inblandad inser att nu är det allvar.....man kan lalla hur mycket som helst, tro mig jag skulle oxå vilja haka på och ta detta med en klackspark men seriöst tror jag inte vi kommer va så lyckliga varken du eller jag när vi summerar säsongen.
Låst ämne

Sv: Har ni redan givit upp?
SMÅLAND: "Vi har haft 15 matcher nu på oss och spela in de nya killarna i laget...tänk på att vi tappade flera tunga pjäser inför denna säsong att det tar sin lilla tid att hitta rätt"

Jag gillar din optimism, men det enda vi har lyckats att spela in de nya killarna i är ett sjuhelvetes stukat självförtroende. Åtminstone tre av dessa kom hit från de bästa säsongerna de nånsin gjort, varefter de alla hamnat i ett helt otroligt smärtsamt uppvaknande.

De tänker nog snarare på hur de ska komma härifrån i nuläget än att vändningen står runt hörnet. Men ge upp har vi inte gjort, men det behövs snar förändring och Mr Horse är den som står först på tur att vandra..
Låst ämne