1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581448 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1196043

Sv: Har ni redan givit upp?
Varför är det just ledare som ska sparkas? Tror det hade fått starkare effekt om man sparkade någon spelare, tex Hynning, som ju inte gjort bra alls ifrån sig. Kunde väl kanske funka som en väckarklocka för dom andra spelarna, att ingen sitter säkert, och att alla måste bevisa att man vill ha en plats i laget.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Har ni redan givit upp?
Jensen_12: Jag förstår hur du tänker. Skall vi mäta prestationer så finns det spelare som anatgligen presterat minst lika dåligt som Challe gjort som tränare under säsongsinledningen.
Jag tänker mer ur det ekonomiska perspektivet att det sannolikt blir billigare att byta ut tränaren än att byta ut de spelare som inte levererat. Därtill skall man nog ställa sig frågan: varför kommer inte spelare upp till sin normala standard? Är det möjligt att alla är så här dåliga? Har så många spelare gått ner sig från ena året till det andra? Eller kan det bero på andra orsaker?

Jag har aldrig förespråkat tränarbyte men har aldrig varit säkrare på att det är det kortsiktigt absolut bästa alternativet.
Låst ämne

Sv: Har ni redan givit upp?
Jensen_12: jaha .. så de blir ännu mer otrygghet i laget .. ja de var en bra ide . tror knappast att denna sitvation beror på att spelarna inte gör sitt bästa . men de finns ingen trygghet i laget
Låst ämne

Sv: Har ni redan givit upp?
Jensen_12: Man städar en trappa uppifrån,sen så måste det till nya ider.
Låst ämne

Sv: Har ni redan givit upp?
Jensen_12: Ledarna ligger bakom spelarna. Linkan, Challe och eventuellt några till har handplockat ihop det här laget. Challe är ansvarig för träning, coachning etc. Därför måste dem gå. Dem har misslyckats fullständigt. Jag tycker det är oerhört synd att vi inte har förmåga att rekrytera personal som har dokumenterad kompetens på så viktiga poster.
Låst ämne