1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582958 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1199821

Sv: Apropå nånting...
RocknRolf2: Men hur mycket cred ska egentligen challe ha för att spela våra juniorer? Jag tycker att det är en självklar sak att spela Pääjärvi och Lander idag, det var det ju inte för tre år sedan. Ang. Moe är jag osäker men jag tycker inte att dom två första övertygar SÅ mycket att det går att säga att dom kunde ta en ordinarie plats i laget för tre år sedan.

Med tanke på omröstningen här till höger så är iaf jag beredd att "förlåta" challe om han landar oss på plats 6-8 i tabellen. Med tanke på de uppsatta målen och med tanke på att han bär det yttersta ansvaret för situationen. Därmed inte sagt att han ska vara kvar. Två säsonger i rad har vi fått katastrofala inledningar av säsongen, förra året skiljde det i slutänden några poäng från katastrof, i år blir det förmodligen ännu tuffare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Helt rätt, det fanns ingen junis som var i närheten så het under Kentas tid som Lander och Päjäärvi är idag. Så därför tycker jag det är lite orättvist mot Kenta att säga att han aldrig satsade på junisar. Han ville väl spela det bästa laget, med rätta. Kenta spelade ju också Tedenby en del ifjol. Tedenby hade 10.09 i speltid 08/09, Pääjärvi hade 11.03 och Lander 07.38. Och då hade ändå HV ett bättre lag med klart hårdare konkurrens. Så det har ju inte direkt varit någon precisionscoachning av Challe att matcha några av Europas mest lovande talanger. Men med tanke på vad jag tycker att Challe har tillfört annars så är ändå MPS/Lander on the flip side. Jag tror även att MPS hade dragit inför säsongen om han hade varit alltför besviken med Charles.
Kommentera