1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581788 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1204244

Sv: Apropå nånting...
RocknRolf2: Jag vill gärna att en av de 3-4 namnen är en förstemålvakt också. Som det är idag har vi 2 ganska duktiga andremålvakter som duger att kasta in då och då. Men ingen försting som kan vinna en match (eller några i rad) åt Timrå. Vi har släppt in flest mål i serien, och även om backarna är medskyldiga så tycker jag inte att någon av våra två keeprar har övertygat direkt. Åkerlund har väl sämst % av alla som har stått ett ansenligt antal matcher, och det kan man inte va nöjd med.

För övrigt, hade Timrå tagit 6 poäng på de här två så viktiga matcherna mot SSK och Rögle, hade de legat på slutspelsplas idag. Nu ligger Timrå sist istället, det känns mycket surt...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

... så hade jag ispremiär igår när jag för första gången för säsongen beträdde Vasaparkens konstfrusna bana.

Det var inte alls lika uppskrivet som firma Forsberg/Näslunds haussade återkomst. Publiken begränsades till en förbipasserande dam på kvällspromenad med sin hund samt ett gäng ungdomar som glada i hatten av folköl.

Jag beräknar vara i matchform och redo för publikens ovationer i E-ON Arena någon gång i början av December. Linkan, om du läser detta meddelande och är intresserad av att förstärka truppen, hör av dig!

Kommentera