1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581724 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1205505

Sv: Linköpings HC - Timrå IK 2009-11-21
Efter idag har Modo ryckt vidare med 2p Brynäs och SSK med ytterligare 1p. Sökte mig till Timrås officiella hemsida för att kolla "sence of ergency", en lite finare sätt att kolla pulsen på föreningen. Hemsidan är ju ansiktet utåt. Just nu toppas nyheterna av förutom ett matchreferat om info om J18 match mot TEG.

Var är Timrås dialog med fansen om vad som egentligen händer. Här ligger vi toksist och ingen kommentar på hela hösten om vår situation. I tidninagr går det att läsa att det finns spelare beredda! Till vad!!!!

Korten på bordet. Vad är spelarna beredda till: Att rädda Timra från kval, att se till att vi har full trupp de närmsta matcherna, att stärka upp in för den troliga kvalserien. I vilken (dröm)värld lever föreningen Timrå IK i (prata med oss!!!).

Jag vill, och kräver, att Timrås hemsida används att kommunicera med oss fans och inte bara som en j-a annontavla för att lura av oss mer pengar (nu finns det matplatser över, spendera dina sista slantar på en begagnad tröja).

Tycker att det vore klädsamt att nägon officiell person klev upp från den dagliga infon ("Challe snackar..." tätt följt av "Timrå föll knappt mot...). Jag har brännt över 13papp på ett par sittplatser i år. Hallåååå!!?? Vad kan jag förvänta mig för dessa pengar från nu och framåt???
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Linköpings HC - Timrå IK 2009-11-21

Pelle: Håller med om att Timrås hemsida kan utnyttjas i större utsträckning för att kommunicera med oss fans. Det tjänar inget syfte att folk sitter ute i stugorna och skriver brev till medlemmar i styrelsen där de "kräver" förklaringar hit och dit. Med all respekt, det är inte kundtjänst på Domus och styrelsen har sannolikt högre prioriteringar än att besvara enskilda supportrars syn på deras verksamhet utan direkt insyn i vad som försiggår innanför styrelserummet fyra väggar.

Om man som supporter vill ha svar på sina frågor känns Supporterklubben som den naturliga kanalen. Genom att låta Supporterklubben sammanställa och kontakta styrelsen tror jag att man når en bättre resultat.

Tråkigt med ännu en förlust i eftermiddag men nya tag hemma på måndag.

Kommentera