1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582347 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1207348

Sv: Silly Season 09/10
Loomis: han kommer ju från bobcats det säger väl allt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
Perkan: Tycker det är lite överdrivet kritiskt mot Linkan. Bestäm er nu: har han fått några pengar att handla för eller inte? Har han slängt dom i sjön eller spenderat dom på de spelare han kunde få för pengarna?

Jag vet inte, men jag tycker att hans silly-facit faktiskt inte är så pjåkigt. Granath är ett riktigt fynd, en värvning som Nubben i sitt esse skulle ha mys-skrockat länge över. Corso producerar. Sonny är grym, och får patetiskt lite cred för det här inne.
Caslava chefar i backlinjen. Lirade halva matchen mot DIF.
Gabriel Karlsson är en pålitlig center och ypperlig hjälpgumma i backlinjen.
Linkan fick Pääjärvi att signa nytt, vilket sannerligen inte många vågade hoppas på.
Sen har vi Sonntag, som väl knappast någon kan orka vara kritisk till.

Sen är det mindre lyckade värvningar också. Anger är helt menlös. Få igång eller skeppa. I 4:e kedjan kan han inte husera.
Karlsson var en supervärvning på förhand, men hann inte alls visa det på de matcher han lirade innan skadan. Här har jag dock svårt att lasta Linkan. Karlsson är ett mysterium.
Starkov: ungefär lika menlös som Anger. En billig breddspelare, men knappast godkänd ens som det. Med facit i hand hade man hellre scoutat allsvenskt för den roll han tagit i laget.

Så favvo-vattendelaren Meunier. Jag gillar honom, som fan. Samtidigt som jag kan bli livrädd när han är inne. Förstår dom som dissar honom, samtidigt som jag känner visst förakt mot dom bara därför. Våga lev, för helvete!

Målvaktssidan är det svårt att vara okritisk till. Tyckte dock att det såg löjligt bra ut på förhand. Är det sportchefsmiss eller Tarvainen-dito? Jag är inne på det sistnämnda. Börjar bli lite för tydligt mönster det här med att huka och släppa stolpar i tid och otid.

Jag vet inte, jag. För att vara sin första silly tycker jag inte att han gjort bort sig särskilt mycket. Visst ser spelet ut som skit, men hur var det: har Challe fått ut max av laget eller inte?
Jag väntar med att hänga Linkan. Jag vill se hur han hanterar situationen vi befinner oss i.
Kommentera