1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582162 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1207372

Sv: Silly Season 09/10

Förstår allvarligt talat inte hur de som skriver att Piros kan bli bra för Caslava tänker. Caslava har väl visat att han klarar sig alldeles utmärkt utan någon tjeckisk "kompis". Caslava är den spelare som kommit in i laget och gjort precis allt det man förväntade sig. Han har varit den spelare som verkligen levt upp till det han togs hit för.

Jag sitter fortfarande och är en aning brydd över vad vi förstärkt truppen med. Jag förstår inte riktigt varför. Är Piros en spelare som ska täcka upp för främst Lander, okej. Men kontraktet som är skrivet gäller säsongen ut. Knappast den spelare vi behöver som mest. Nej, jag gillar inte detta besked från Timrå IK. Utan att dissa Piros så tycker jag att Piros är en märklig förstärkning. En spelare som HV plockade in för att ersätta Hagos...det säger en hel del.

Petré har kontrakt en månad, det kan jag hellre köpa.

Nej, hoppas detta bara är början på köpfesten, annars undrar jag på allvar om inte Linkan fått hybris. Känns nästan lite väl mycket panik över det här. Börjar Linkans nerver svikta?

Dessa två nyförvärv förändrar inget hos Timrå IK. En lön till att betala på sin höjd.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
250kg kärlek:
Å herregud vilka skitvärvningar, detta kommer inte göra mycket i detta lag, ska dom lyfta våra bästa! ska någon skapa luckor för t.ex Anger, allvarligt LINKAN, va f..n lever du i för hockeyvärld.
detta komemr knappast lyfta detta Timrå pinsamma värvningar.
Måste ju finnas bättre på marknaden.

Detta var verkliugen inte vad ja ville se hahaa

de e så löjligt detta vi lär bli utskrattade igen!
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
250kg kärlek: Jag tror inte att det blir sämre för Caslava då han faktiskt inte ens pratar engelska... Bara Tjeckiska...
Kommentera