1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1210138

Sv: Apropå nånting...

dr-nix: Lauritzen kommer från Sundsvall medan däremot Sunnqvist väl är Stockholmare i grunden eller?

Det känns aningen underligt när det inte är naturligt för spelare som Hansson, Lauritzen och Söderström att spela för Timrå. Senast i raden av lokala produkter att välja spel utanför distriktet är Månsson men han å andra sidan har väl aldrig tillhört Timrås organisation tidigare.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Johan J: kan ju inte vara naturligt att spela i timrå när man inte platsar eller hur.bara för att man har en lokal förankring innebär inte att man automatisk är aktuell för spel i tik.hansson är nog en av de sämre backar tik har haft i a truppen.månsson spelar där han får bäst betalt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

Johan J: Yep Sunnqvist är Bajare i grunden.

Har inte jättebra koll på Månsson men jag tror det ligger till såhär: Månsson är väl en Njurunda-produkt i början. Han lirade i yngre år även i Timrå IK men valde MoDo när det var dags att välja Gymnasium.


Angåde Crippe m.fl. så tycker jag det är väldigt tråkigt att man inte vill lira i Timrå. Ta Lind eller Casselståhl t.ex. dom ratades väl från brynäs en gång i tiden för att lyckas i Timrå. Dom ville absolut tillbaka till Gävle och Brynäs igen. Motsvarande kan sägas för MoDo snubbar.


Lauritzen är ju en kille jag tycker Linkan ska uppvakta (nu har jag dock ingen koll på hans kontrakslängd hos Brynäs iof). Hansson har jag ingen koll på längre, han är väl en viktig spelare för Borås tror jag. Hur som helst bör man väl hålla koll på honom för där har vi en till kille jag vill se åter i Timrå-tröjan om han håller den klassen. Jag ser hellre en Hansson i Timrå än t.ex. Skogs även om jag inte har något emot Skogs.

Kommentera