1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1223164

Sv: Apropå nånting...
JimmyH: alltid timrås lakej du
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Lagkapten: Skitsnack! Sådana kommentarer är anledningen till att inläggen här till stor del består av onyanserat gnäll. Ingen orkar ta en sådan meningslös kamp. Jag lär hålla tyst här i fortsättningen också.

De övriga:

Jag är övertygad om att det finns massvis med supportrar som sitter hemma och inte bara marginalpublik. Intresset runt laget är större än publiksiffrorna. Det tyder om inte annat sidvisningarna på min blogg på.

Folk gör som man vill och tycker som man vill. Jag tänker inte värdera hur bra eller dåliga supportrar är.

Ser man supporterskapet enbart som en underhållningstjänst man betalar för så borde man ju kunna byta lag också. Ungefär som man byter favoritrestaurang om maten blir dålig. Men det är ändå något som håller oss kvar ändå, eller hur? Vi vill att det ska bli bra, eller hur? Frågan är bara vad vi är beredda att göra åt det.

Att vara en surfitta på internetforum är okej och säkert bättre än att ta ut saker och ting på sina nära och kära men leder nog inte till så mycket resultat är jag rädd.

Jag har ingen dold agenda här. Jag är besviken på publiksiffrorna och jag förstår varför klubben inte alltid har råd att uppfylla våra behov.

10:a i publikligan och 10:a i tabellen. Har vi det lag vi förtjänar?

Kommentera