1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582392 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1223239

Sv: Apropå nånting...

sarg ut: Om produkten är dålig men man känner lojalitet till den som tagit fram den. Vad gör man då?

A. Slutar att konsumera den i protest tills de kommer med något bättre och riskerar deras undergång?

B. Fortsätta att konsumera men ser till att man ger konstruktiv och nyanserad kritik till de som tagit fram för att få en bättre produkt nästa sväng?

C. Kräva att alla ska avgå och bytas ut tills man blir nöjd?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
JimmyH: Som sagt svårt det här men:

A. Man kanske konsumerar ett canal+ abonnemang i stället för biljetter på E-on - ger pengar på ett annat sätt...

B. Gäller för mig, själva konsumtionen alltså. Vad gäller kritik så resonerar jag så här just nu: Alla kritiserar på sitt sätt konstruktivt eller inte.
En del gör det via bloggar, en del via krönikor, via media, via mail och via hockey snack. Flertalet gör det på sin arbetsplats, på skolan eller på domus, i periodpauserna.
Det kan ingen i föreningen undgått att det råder ett missnöje mot Timrå IK. Föreningen själv kan inte vara nöjda med situationen och nu kommer vi till kärnan i problemet: Nästa sväng vad innebär det? På kort eller lång sikt?
Idag i morrn nästa år... Hur ska vi vända denna nedåtgående trend? Som jag ser det så måste vi undvika kvalserien kosta vad det kosta vill. En del föreslår tränarbyte, en del bl a jag förespråkar bättre spelare om det finns tillgängliga

C. Viktigt att följa upp verksamheten - hur bra förberedda är spelarna inför säsongen, hur fungerar laget och tränarna, hur fungerar tränarna o media, hur fungerar relationen med supportrar, publik och sponsorer, hur fungerar rekrytering av unga spelare till juniorlagen för att inte tala om ekonomin.
Finner man brister i nåt av ovanstående så måste det åtgärdas för att förbättra och förnya oavsett om nån ska avgå eller inte.

Men åter igen det svårt det här att locka korna till vattnet om de inte är törstiga.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
JimmyH: Dem som har tagit fram nuvarande produkt är väl främst TJ, Stefan Lindqvist och några till. Jag känner inte någon lojalitet till dessa herrar, men jag känner, och kommer alltid att känna, lojalitet till Timrå IK. Du kanske tycker att det finns en direkt motsättning i det påståendet men det gör inte jag. Jag är övertygad om att det finns andra som kan göra ett betydligt bättre jobb.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
JimmyH: C.
Kommentera