1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581634 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1224092

Sv: Apropå nånting...
Laken: Det finns en hel del som bör komma upp till ytan. Det är så mycket som "folk" inte vet. Nu säger jag inte att jag har vetskap om allt, men det känns ibland som om att man vet tillräckligt och därför blir man bara så oändligt trött på allt ältande fram och tillbaka i denna gästbok. Knylan är inne på nåt väldigt bra i sitt senaste inlägg. Frågan är bara om man, om nån, orkar ta vid...

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Ambroo:

Bara så du vet det, jag är på din sida. Som alltid... ;-)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Ibland funderar jag på vilket typ av forum det här är. Nu verkar det som att man ska vara konstruktiv och nyanserad. Bli medlem och gå på årsmötena.

Jag måste ha missat hela poängen eftersom jag trodde att det var ett supporterforum(inte nödvändigtvis medlemsforum).
Ett ställe där man kan uttrycka sin glädje och även frustration, risa och rosa. Ungefär som man gör när man ser matchen på plats. Glädje och frustration, att få vara den där grottmänniskan.

Jag roas av att läsa andras syn på saker konstruktivt eller ej, det skiter jag i.
Jag roas av att läsa positiv och negativ kritik, konstruktivt eller inte. Jag gillar duktiga skribenter med poänger, lustighet och "smartness"

Jag kan även roas av dom som berömmer sig själva(när ingen annan gör det) Såna som säger: Jag sa redan i höstas att.... , läs min senaste blogg, bla bla bla , fast ibland kan jag även få vomeringskänslor över dom som berömmer sig själv lite väl mycket ;)

Fast för mig är valet ganska lätt. Det är inte mitt forum så jag kan inte bestämma över vad som skrivs här, likt en diktator. MEN(VERSALER) jag kan strunta i den här sidan om jag tycker att den är dålig och välja att inte logga in.

Jag vill kunna skriva vad jag tycker är bra liksom dåligt. Jag stöttar föreningen på mitt sätt genom att antingen se matchen på ppv eller på plats Ingen här ska tala om för mig hur mycket jag ska lägga ner på min favvosport, det valet är mitt.

Tack för ordet!
Kommentera