1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582205 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1225357

Sv: Apropå nånting...
Som jag tidigare skrivit; den här 'avgå alla!!!1'-falangen är ingen jag tillhör.
Det är väldigt sällan de bästa organisationsförändringarna görs med en hagelspruta.

Någonstans måste man börja med att bestämma sig för vart det största problemet sitter. För egen del anser jag, fortfarande och än mer övertygad, att det problemet stavas Challe Berglund. Det är han som misslyckas med direktiv till spelarna, och/eller misslyckas med att få dom att tro på och följa dom.
Det är han som bestämmer vilka roller respektive spelare ska ha, och vilken typ av spelare som ska leda laget.
Han tycker förmodligen att Corso är en 'kanoncenter' fortfarande, och att Hynning är en karaktärsspelare som ska lira i förstafemman och vara på isen när man toppar.
Det är han som parar ihop Caslava med det ena stolpskottet efter det andra, och det är han som lyckas med konststycket att få noll i utvecklingsprocent av spelare som han haft i klubben.

Ovan är tillspetsat och förmodligen inte alls en objektiv sanning. Men i min värld är det i a f tillräckligt träffande för att man ska inse att den första gren på timråträdet som ska beskäras är herr Berglund. Samt parhästen Nygårds, givetvis.

Hur hade denna säsong sett ut med en riktigt bra tränare (såsom Kenta Johansson) vid rodret? Hade det varit möjligt att få ihop ett LAG av dessa vilsna individer vi beskådar på isen var och varannan kväll?

Jag tror det. I min värld är denna timråupplaga en av de mest underpresterande någonsin. Om vi haft bråkdelen av den lagkänsla vi tagit så given under alla dessa år även i år, så....hade vi inte suttit och larvat oss med dessa 'initierade' bubblor/mejl och antydande 'jaja, om ni bara visste bråkdelen av det jag vet om vad som händer i kulisserna, så...'.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: Tränarn är en tjurskallig stämningssänkare som inte kan ändra sig å inse sina med facit i hand fel. de är ju bara å titta hur han matchar laget. T.e.x en spelare har gjort en bra match å spelat 20 till 25 min, nästa match får samma spelare göra 8 till 10 min. va ger de för signaler?? klart den drabbade blir förvirrad , osäkerheten å dåligt självförtroende kommer ju som ett brev på posten. Han verkar ju ha rätt många hackkycklingar vår gode tränare.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: Håller helt med dig
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: Kanoninlägg! Instämmer helt och hållet!
Kommentera