1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583209 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1231655

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: Så länge Linkan har titeln "sportchef" så får han ta skiten han förtjänar. Förutom hans totala misslyckande i lagbygge så har han även visat sig vara en glappkäft på matcherna. Det måste väl ändå vara den enklaste av uppgifter att hålla sin yrkesprofil under 2 timmar hockeymatch? Tydligen inte.

Sportchefsakademien? Ja hämtar vi en därifrån så bör vi ju ha garanti att han inte kommer direkt från en skitklubb i allsvenskan och nothing more. Vi borde även slippa att ha seriens mest ineffektiva (i konkurrens med Nubben och Freddan) sportchef framöver.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
RocknRolf2: Utan att ägna sig åt allt för mycket kastning av paj så kan man väl slå fast att TIK är en gravt misskött klubb. Senaste turerna kring ev. tränarbyte (Aravirta) är ju bara en i raden av beslut, eller ickebeslut, som tydligt belyser inkompetensen och handlingsförlamningen som råder i klubben.

Att Challe är kvar i TIK är måhända ishockeyhistoriens största mysterium. Challe har under så lång tid nu konsekvent bevisat sin uselhet i vad som är en elittränares främsta uppgift. För inte är det väl nån härinne som tror att det handlar om att lära vuxna hockeyproffs hur man spelar hockey? Nya defensiva monstertaktiker?

Nä, främsta uppgiften för en tränare är att skapa ett harmoniskt LAG där spelare är villiga att offra sig för varandra, ge en tand eller två för klubben och att göra detta med ett leende på läpparna. När Challe utan ett uns av skam i lördags konstaterar att han förstod på förhand vartåt det lutade så får han det att låta som att det var ngt utanför hans ansvarsområde, att skulden helt och hållet låg på spelarna.

Detta är fanimej sån övertydlig brist på självinsikt att man baxnar. Challe bär ansvaret för dessa återkommande genomklappningar när det betyder som mest, det är hans stora misslyckande!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Jag tror inte att Kenta går till Timrå. Jag tror han är mer lockad av annat. Anbud lär inte saknas. Och varför skulle ens Timrås styrelse vilja ha hit honom? Man kom ju i samförstånd fram till, bland annat efter att under många långa och intensiva möten där man granskade alla detaljer i respektives ledarskap och tränarstil, att Challe är en bättre tränare.
Kommentera