1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581934 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1245296

Sv: Luleå - Timrå IK 2010-03-13: Slutspelet om slutspelet
Som jag minns det har vi en riktigt skitdålig statistik mot lappsatan denna säsong. Minns idel trista hemmaförluster och därtill en jävligt tråkig miss av trepoängare med endast 17 sekunder kvar tidigare i vinter... Därmed är tiden kommen - KROSSA LULEÅ EN GÅNG FÖR ALLA!!! VINN OCH GÅ TILL SLUTSPEL!!! DJ HEMP SAMT MÅNGA ANDRA TIK-ARE LÄR SLÄNGA SIG LIKT SÄLAR LÄNGS VALFRITT GOLV OM SÅ SKER!!! FIXA DETTA NU FÖR FAN, TIMRÅ IK!!!11!

Timrå IK, ta med er kvarten 2003 som minne! 4-0 i matcher!!! Vi KAN fixa detta!!!1

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå - Timrå IK 2010-03-13: Slutspelet om slutspelet

DJHemp: Känns som att det finns enklare matcher än Luleå borta. T.ex. HV borta eller Linköping för att ta några exempel.
Vi har haft grymt svårt för Luleå i år men en positiv grej i allt är att vi faktiskt grejat oavgjort vid full tid i båda bortamatcherna mot dem. Nu räcker inte det. Men eftersom vi inte lyckats särskilt bra hemma där vi har 0 poäng och 1-6 i målskillnad känns det rent statistiskt bättre att denna match avgörs i COOP arena.

Personligen har jag stått upp hela kvällen och liksom bara applåderat. Jag tycker Timrås avslutning i denna serie är heroisk och alldeles fantastisk. Jag är ändå rätt positivt inställd till livet men har hela tiden varit enormt nöjd med att laget klarat sig kvar utan att undvika kvalspel. Nu står vi här, i den sista omgången, med möjlighet att gå vidare. Vi kan inte skylla på någon. Vi har allt i egna händer. Och jag tror vi grejar det. Den annars (från min sida) så kritiserade Charles Berglund är mästare på just såna här matcher. Där är det få som slår honom på fingrarna. Han är en mästare i matcher med slutspelskaraktär. Det talar till vår fördel.

Jag återvände i eftermiddag efter 4 dagar i Lule-land. Och jag vill lova att det råder minst lika hög hockey-feber där som här. Så lördagens match kommer att bli riktigt jäääädra laddad, från båda håll.


Kommentera

Sv: Luleå - Timrå IK 2010-03-13: Slutspelet om slutspelet
Tyvärr lär jag själv inte orka med en resa till lappsatan. Det lär bli en dag i snowboard-backen dagen innan och då är det kört med idiotresor dagen efter. Kroppen säger liksom ifrån...

Men kom igen nu, ni som åker!!! Säg ifrån utav helvete!!! Hata dessa dumjävlar från ingenstans!!! Visa att vi är Timrå IK och att det är VI OCH INGA ANDRA SOM SKA TILL SLUTSPELET!!! Tungt med snowboard, jag orkar inte mer... KOM IGEN, TIMRÅ IK-FANS!!! KÄMPA SOM FAN!!! :)))
Kommentera