1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581300 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1245852

Sv: Apropå nånting...
LingaN: Det var den första grundseriematchen i Swedbank 2006. Jag filmade allt och har för mig att vi la upp det på youtube men jag kan inte hitta igen den. Vi har stått för ett gäng "kupper" mot Modo nu, i Övik, men dom har inte kontrat med någonting. Vi i Timrå har lite mer känsla helt enkelt, lite mer blick.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Men jag kan hitta jag :)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

Knylan: Banderollen är kul men den placerar sig inte på pallen. Här är istället topplistan:

Det tredje bästa hånet mot Modosupportrar har de åstadkommit själva när de döpte om supporterklubben till Lumberjacks. Hysteriskt!

Det näst bästa hånet är sloganen Heart of hockey. Fantastiskt roligt! Vårt eget imbecilla "Red Eagles" går inte att jämföra. Namnet Red Eagles är bara fult, korkat och smaklöst. Men vi har lärt oss att leva med det. Heart of hockey är i en helt annan division; dels som oavsiktligt humoristisk litterär association och exempel på vådan av att svänga sig med engelska i fel lägen men framförallt som en demonstration inför övriga hockeysverige av ett svårartat napoleonkomplex och kroniskt självbedrägeri. Ett skönt piss på det egna byxbenet.

Allra bästa hånet idag står väl SM-guldfattige Forsberg själv för som väljer mello och teven framför att spela en sista match inför hemmapubliken. Han har gjort rätt mycket för sin moderklubb men valet att sitta hemma och sura istället för att spela av grundserien är ett skönt långfinger till de som till äventyrs masar sig dit för att lösa inträde. Flaggan i topp Peter!

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Jahaja, det var på den tiden då allt gick som bäst och vi låg 1:a i tabellen och Timrå spelade drömhockey mot Modo i den matchen.
Då dominerade vi verkligen Svettbanken, det var en rolig tid.
Kommentera