1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582393 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1246390

Sv: Slutspel!!!
Raggaren Putte:

En helt fantastiskt surrealistisk känsla verkligen. Jag minns tillbaka alla dessa matcher som du och Kattgubben har suttit och gnällt vid tangentbordet redan i början av matcherna :) Själv har jag inte ens orkat logga in dessa gånger utan man har suttit där och lidit för sig själv... Men nu har vi alla fått vår osannolika belöning - Timrå IK spelar slutspel 2010! Man fattar fan i mig inte att det är sant! Säsongen var ju över, allting var slut. Men vi pissade ner lappjävlarna och nu ska här firas tills korna går hem :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspel!!!
DJ Hemp: Haha! Jo det är alltid bäst att gnälla riktigt ordentligt redan i början av matcherna så att saker bara kan gå till det bättre senare. En slug taktik som tar tid att finslipa.

Till saken hör dock att laget faktiskt börjat göra vissa grundläggande saker mycket bättre nu i slutet av säsongen. Särskilt aggressiviteten i boxplay har ju ökat dramatiskt jämfört med vår statiska tändsticksask som vi använde under större delen av säsongen.

Och nu är vi i slutspel och vi är faktiskt ganska stabila också för tillfället. Man har kanske inte så stora förhoppningar men det finns helt klart skrällchans oavsett vilka vi kommer att möta. Om vi bara kunde få igång något slags PP också kan vi ta SM-guld, men årets TIK och PP verkar dessvärre vara ungefär som att lära hundar cykla.
Kommentera

Sv: Slutspel!!!
Kickan, var är du??? Inte så mycket som en enda käft av Lule-fansen är anträffbara en kväll som denna. Jag ringer som besatt, men ingen svarar! Timrå har knackat lappsatan i afton och därför har ni stängt av, inte sant? Ni kan kalla oss kärringar och hundjävlar, det spelar ingen roll! Vi har ännu en gång slagit er när det gäller som mest - YES!!! Timrå IK - SM-guld 2010!!!1
Kommentera