1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581946 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #125065

Sv: I år spelar Timrå IK slutspel
Till alla TIKvänner och Richter LHC:
Jag får börja med att beklaga mig till mr Richter LHC.
Min utvärdering av årets LHC har jag grundat på att föreningen har alldeles för höga lönekostnader och har en enorm press på sig.
Skulle det låsa sig så drar det ner hela föreningen i skiten....jag ser stora likheter med årets LHC och 90-talets MIF och med fotbollens IFK Göteborg,men det kanske går lysande för LHC i vinter,men jag vill bara rikta ett varningens finger....lycka till!
Till Redeaglejkg vill jag bara säga "TACK" för att du försvarar mina inlägg..
Till er andra vill jag bara säga det att jag har väldigt positivt tänkande och man måste ju tro på att TIK når slutspel i år och efter den härliga drömöppningen som vi har gjort så har det stärkt mitt självförtroende enormt och jag är en "Lallande Fåne" och jag är alltid en positivtänkare i både med o motgång och det är tyvärr allt för många som vänder sitt lag ryggen när det går dåligt och det har lagt märke till under de senaste två säsongerna...
Man måste stötta sitt lag inte sänka det och det har jag sätt så många exempel på under de två senaste säsongerna,men jag och några till här på Hockeysnack har haft samma inställning som jag och det tackar jag för och i år så tror jag att vi når slutspel och så är det bara så alla TIK fram med det positiva tänkandet och skulle nu TIK åka på stryk en match så för h-e vänd inte laget ryggen utan stötta laget till110% ALLTID i både med o motgång...
Jag kommer iallafall att fortsätta att lalla och tralla vidare i det positiva tänkandet mot slutspel i vår......och det tycker oxå ni ska göra!!!!!!!!
Lall On Lall On..
Kommentera