1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581622 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1251018

Sv: Silly Season 10/11
dr-nix: Jag tycker inte att ordet "tyvärr" behövs. Timrå letar ersättare till Starkov, Samuelsson och Nylander, och de namn som nämnts är bättre än de vi har i dessa tre herrar.

Nylander otränad när han kom och han bidrar inte med ngt av värde.

Starkov blev en billig lösning och en chansning som inte höll.

Samuelsson blev en flopp där steget från div 1 till ES blev himlahög.

Jag gillar att man försöker värva dessa "toppspelare" från allsvenskan, och ja, en lada i S-vall är ett måste.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 10/11
Tikinmyheart: Först o främst så är det kanon om nu Gabbe spelar. tror vi har stor chans till vinst ikväll.
Sen att Sonnenberg öppnar för en fortsättning är guld. Så nu är det bara för Linkan att iordningställa ett kontrakt för Sonnenberg som innebär att han naturligtvis startar säsongen med Timrå! Dvs inget artistkontrakt!
Samuelsson, Starkov och Nylander försvinner till nästa år. Pärssinen får vi nog säga tack o hej till nu. Sen är det väl frågetecken kring Pääjärvi, Måns och Piros. Sen är det väl frågan om den mindre populäre i Timrå ,Corso, blir kvar. Tveksamt. Bara att hoppas att nån KHL-klubb löser han i så fall.
Kan ju hoppas att om Pääjärvi skriver på för Edmonton att de lånar ut han till TIK i så fall. Som Måns spelat på slutet så behåller jag gärna honom. Vad gäller Piros så är det bara hoppas det löser sig och att han stannar men han lär nog inte sakna anbud och det är väl en ekonomisk fråga antar jag där.
Backsidan ser redan nu bra ut inför nästa säsong men på forwardsfronten finns alltså en del frågetecken. Målvaktbiten beror ju mycket på hur det blir med Lindbäck. Det är bara att hoppas...
Kommentera