1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582222 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1257547

Sv: Silly Season 10/11
Kort sammanfattning av mina synpunkter på de aktuella forwardsdiskussionerna:

Nordgren : Nej om det blir en hög prislapp. Bryr mig inte en sekund om nostalgi i detta fall. Nordgren är på nedgång och det finns en stor risk som någon skrev att han mest blir en energisk skridskoåkare som uträttar lite. Allt beror väldigt mycket på prislappen och på alternativen som finns på marknaden.

Piros : Ja. Sviktade förvisso på slutet, men innan var han lysande och är en irrationell skicklig passningsspelare som TIK behöver. Värdefull inte minst i en toppad PP-uppställning.

Pärssinen : Nej. Känns tyvärr som att Timo gjort sitt. Bensinen är slut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 10/11
FH - avdammad: ja med tanke på att timrås egen produkt inte får förnyat kontrakt efter en knackig säsong . trots att han var en av dom bästa backarna i fjol och är ung så tror jag knappast pärssinen får något nytt..
Kommentera

Sv: Silly Season 10/11
FH - avdammad:

Håller med dig angående Nordgren och Piros, men angående pärssinen så vet jag inte..
Han fick spela minimalt i år, plus att som dr-nix sa tror jag så är inte Pärssinen någon som gör sina lagkamrater bättre utan han behöver ha bra spelare bredvid sig. Måste då även tillägga att med sin minimal istid och en av sina sämre säsong så stod han faktiskt för 21 poäng. Jag tycker att han är värd en till säsong och det ser ut som att Linkan har något i luren eftersom han verkar vilja förlänga med honom!
Kommentera

Sv: Silly Season 10/11
Så lär ju Lill-Kenta vara klar för Frölunda.
Kommentera