1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581788 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1267017

Sv: Silly Season 10/11
Dream Team: Och Tomas Ros reagerar (utdrag från bloggen):

Talangerna flyr Timrå

Den ohejdade talangflykten från Timrå bara fortsätter. Först lämnade Magnus Pääjärvi-Svensson laget för spel i NHL, och nu kommer nästa kalldusch. Backtalangen Sebastian Owuya försvinner till Medicine Hat Tigers i WHL, ett dråpslag för Timrås redan bräckliga defensiv. Timrå hade kallt räknat med att ha tillgång till den tuffe och defensivt stabile 18-åringen nästa säsong. ”Vi hade väl förutsett att han skulle stanna kvar”, säger sportchefen Stefan Lindqvist.

Själv ser Owuya flytten som en möjlighet till utveckling och passar samtidigt på att ge en känga åt Timrå och klubbens juniorverksamhet: ”Jag hade ett snack med min agent där vi vägde för- och nackdelar. Nu känns det helt rätt och jag tror att det här är bättre för min utveckling än om jag stannat kvar hemma”, säger han.

I Timrålägret står man handfallna efter chockbeskedet. ”Vi har inte hunnit fundera så mycket”, svarar Stefan Lindkvist på frågan om vem som ska ersätta Owuya. Och fansen ska nog inte förvänta sig någon snabb lösning. Sedan Kent Norberg lämnade föreningen för två och ett halvt år sedan har handlingskraften försvunnit – och när Timrå väl väljer att agera då brukar det rendera i värvningar som Henrik Petré eller Nate DiCasmirro.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 10/11
Pätr: Erkänn du är Tomas Ros
Kommentera

Sv: Silly Season 10/11
Pätr: Du är så bra på det där att du behöver DNA-testas
Kommentera

Sv: Silly Season 10/11
Pätr: Tur för honom att han inte representerar AB i bloggen. Då skulle han ha en del att svara på. Det handlar nog bara om att hålla igång försäsongssnacket. Han liksom du o jag vet ju att grabben i fråga skall ses som 7:e back. Alternativt bli utlånad till Sundsvall eller Leksand.
Kommentera

Sv: Silly Season 10/11
Pätr: suveränt skrivet!
Kommentera

Sv: Silly Season 10/11
Pätr: Underbart! haha
Kommentera

Sv: Silly Season 10/11
Pätr: Undra när folk skall sluta tro på det du skriver här om " det som Ros skriver i bloggen " ... Han är tack gode gud på ledighet från bloggen så vi slipper se och läsa om honom....
Kommentera

Sv: Silly Season 10/11
Pätr: Föga förvånande har han ju full insyn i det i det närmaste panikslagna Timrå IK. Har dom ens nåt lag när säsongen börjar?
Kommentera