1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582205 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1268502

Sv: Apropå nånting...
Manderville: För dyr alltså. Hade linkan och compani velat ha hit Pyörälä kanske vi hade vare tvungen att offra två forwards? Pikkarainen och Sonnenberg mot Pyörälä?
Tack men nej tack.
Men lyckas Linkan få in "sonnie" under lönebudgeten ska han ha all heder i världen. På två och ett halvt år har han alltså värvat den bästa målvakten (Anders Lindbäck) och den bästa backen (Petr Caslava) i tiks historia. Tik har väll aldrig riktigt haft någon bättre spelare på just dom två positionerna i moderntid.
Han har även värvat in Martin Sonnenberg, Mikko Lehtonen, Daniel Corso, Kim Hirschovits, Ilkka Pikkarainen, Mikko Jokela m.m. Han har också gjort sitt absolut yttersta att få hit andra bra spelare, Pyörälä blandannat. Så summa summarum är jag j*vligt nöjd med Linkan. Nog har han gjort några floppvärvningar han med, men det gör alla. Till och med den rutinerade Nubben gjorde en hel del tabbar i Timrå. Ingen har väl glömt tex Peter Ström?
Men jag ska väl vänta och se vad årets nyförvärv presterar innan jag hyllar han allt för mycket..

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Så alltså letar Linkan någon han kan matcha med Sonnenberg och Corso? vem skulle det kunna vara? om han inte har några pengar kvar knappt, måste vara ett riktigt stjärnskott i så fall som är billig.
Kommentera