1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581647 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1269192

Sv: Apropå nånting...
Tikinmyheart: Hirscho och Pikken då? Hur är dom på träningarna?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k: Nu är inte jag någon Jimmy Hamrin vad gäller skrivande och kunnande. Men jag upplevede Hirscho som en spelare som gärna pratade mycket och "bestämde" i sin kedja.

Man märkte ganska snabbt att Pikken och Hirscho spelat ihop förut för de hittade varandra bra.

Om jag räknade rätt så var det fem junisar med på isen, där Boyce gärna ville avsluta anfallen med skott.

Jag pratade även lite med Linkan och vi var överens om att det var stor skillnad på detta tränarpar och det förra. Kan inte påminna mig att varken Challe eller Nygge åkte runt och uppmuntade spelarna, vilket Clabbe och Pärra gjorde efter varje träningsmoment.

Det låter kanske en aning löjligt det jag skriver, men jag tror det betyder oerhört mycket att få den lilla klappen på axeln som ett bevis på att just jag har blivit sedd av tränarna.

Jag ser fram emot fler träningar.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Kerstin_k:
JimmyH skrev lite om dom idag :)

"Jo, finnkedjan spelade ihop idag. Den började på väldigt gott humör men blev tjurigare och tjurigare ju längre träningen gick. ”- PERKELE!” skrek Ilkka Pikkarainen högt efter att han inte fått in pucken vid en inbrytning. Pikkarainen visade däremot upp ett ruskigt bra direktskott även om det idag var mer hårt än välplacerat. Han och Hirschovits hittar varandra väldigt bra och Pärssinen ser ut att vara mer tillfreds än på länge."
Kommentera