1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582047 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1281358

Sv: Apropå nånting...
Ambroo: Om ditt mail har gått i samma tecken som första raderna i ditt senaste inlägg så är man inte speciellt förvånad ifall Wennerholm inte svarar.
Det skulle inte jag gjort heller.
Uppträder man som man själv vill bli bemött så brukar man alltid få svar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Huge: Men du, herr korrekt... Varför ens kommentera när du inte vet innehållet? Tror du på allvar att jag använder det språket så är du dummare än vad jag trodde.

Edit: Mailet i sin helhet,

"Hej Matte!

Skulle vilja höra hur du ser på Luleås Joonas Vihkos buttending på Timrås Robin Lindqvist igår? Du som gick på så hårt om det fula och fega i Ilkka Pikkarainens tackling på Ville Mäntymaa bör väl ha intresse av att dra igång drevet även denna gång, eller? Det fula i det hela har jag redan tagit upp och att dessutom få se Vihko åka och flina och sen gömma sig när Anton Axelsson utmanar honom är verkligen att ge fegheten ett ansikte.

Sen är det skrattretande att läsa att du som rutinerad journalist sväljer Per-Johan Axelssons uttalande med hull och hår. Den bentacklingen är inte försvarbar på något vis och du om någon borde väl kunna se igenom en mediatränad gammal räv? Att det inte var meningen och att Pebben inte ville skada, visst, men tror du att Pikka medvetet gick in för att skada genom att sikta in sig på Villes huvud då?

Näe du, det är tydligen en väldig skillnad på lag och lag och framförallt på spelare och spelare."

Jag avslutade även med Mvh...

Duger det åt farbror?

Redigerad kommentar

Kommentera