1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581782 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1288320

Sv: Apropå nånting...
lu93rowa: Att Frölunda har Timråkomplex är en sak men personligen tycker jag och har alltid tyckt att gnället om köpelag är att likna vid att kasta sten i glashus.

Tycker också att det som Timråit är pinsamt att hänvisa till nåt gammalt muntligt löfte....vad är det för dagisnivå? Buhuu...du LOVADE ju...buhuuhuu...snyft...

Att sedan Nubben och hela Frölundas fashination och längtan efter att kopiera Timrå IK ständigt resulterar i praktfiasko är inget annat än ett av livets stora glädjeämnen. Makalöst dråpligt och underhållande att skåda!

Ord som "kuklunda" och "pisslunda" kommenterar jag öht inte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Men Frölunda har jätteproblem inget snack om saken. Toppklubb var det ett antal säsonger de kunde kalla sig...nu går utvecklingen så brant nedför att de snart inte heller med fog kan kalla sig storklubb.

En sportchef som gjort "leva på gamla meriter" till en livsstil.

"Gäääsp...hmmm...går lite knackigt, bäst jag köper in några spelare. Hmmm....vilka brukade jag värva till Timrå? Hum hum...den ja...hmmm...får se, nån annan i Timrå som kan vara intressant? Skönt att slippa kliva ur sängen för att flänga runt och reka en massa okända spelare längre..."

En tränare vars förmåga till förändringar i laget vid motgång är jämförbart med en autistisk behov av invanda rutiner.
Kommentera