1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582392 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1288847

Sv: Vem blir Timrås 13:e forward?
Hur tänker klubbledningen egentligen? Håller med de som säger:
"Korten på bordet" Nu!!

Vi har och kommer att ha skadade spelare, Lander o kanske Boyce, vem vet... drar på J-vm i december.
Boyce till A-laget? Sonnenberg inte kontaktad o inte kontrakterad och vi skriver 10 oktober idag, Lindqvist till indianerna. Hynning o Axelsson blir borta hur länge?

Ganska lite publik fast de ligger 3:a i tabellen, åtminstone för tillfället.

Rykten gör gällande att sponsorer vill skjuta till extra pengar men föreningen tiger o gör ingenting....

Tomt i kassakistan verkar det vara oxå....

Har man inte pratat med Sonnenberg sedan seriestarten så skickar det inga bra signaler vare sig till publik, sponsorer och framför allt Sonnenberg själv. vem kan klandra honom om han söker sig till en annan förening trots hans tidigare uttalanden om Timrå eller inget. Och vad tycker sponsorerna om föreningens agerande i s f?

Lander sänkte frivilligt sin lön och som tack så går vi kort om folk och lånar ut spelare till Sundsvall i stället.

Och jag är rädd att detta bara är en förlängning av den nedåtgående trend vad gäller ekonomin som satt föreningen i ett stålbad för att få ordning på ekonomin igen. Frågan blir ju då, har Timrå IK råd eller ens möjlighet att överleva som elitlag på sikt? Eliteserien är ju som bekant inne på sina två sista år, i nuvarande skepnad i alla fall och vad händer sen...

Nåja 14 forwards tror jag behövs inkl Boyce. Eller har Linkan nåt annat äss i rockärmen?? Det är ett risktagande att balansera med för lite folk i truppen det har vi ju sett under de senaste åren och det kan slå hårt mot ekonomin det med. Som sagt korten på bordet NU!!! Det är lite för mycket dimridåer nu för att man ska känna sig helt tillfreds trots lagets fina inledning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vem blir Timrås 13:e forward?
sarg ut: Nu skall du/ni väl inte tro fullt ut på vad hans agent säger. Om han svarar att andra lag är intressanta eller hört av sig så kan det lika gärna vara en förhandlingstaktik från hans/deras sida.

Sen kan man ju också förstå att om du varit på ett jobb där du får möjlighet att jobba en månad och sen tjatas det att du skall köra på ytterligare en månad samtidigt som något annat företag dyker upp och säger du får bättre lön hos oss och vi skriver 2 år på kontraktet så låter det ganska lockande.
Det lär fortfarande vara lockande även om de man jobbar åt säger att de kan gå med på 1år för då ligger man i samma obekväma sits han nyss var i om ca 5 månader.

Sen förstår jag om ni tycker det är tråkigt. Men tyvärr är det numera så de flesta tänker eller gör i båda fallen. Inte många som faktiskt säger att jag spelar för småslantar bara vi får ett bra lag. Speciellt inte om man faktiskt vet att sitt marknadsvärde är betydligt högre.

Är otroligt mycket klankande på er sida fastän ni ligger 3a i serien måste jag säga. Visst jag förstår att ni har spelare som lämnar för JVM samt har skador i truppen. Men tror ni inte att ledningen också är medvetna om dessa problem och faktiskt har klara siffror på hur mycket man får från sponsorer och publik mm och därifrån försöker ta det bästa besluten?
Kommentera

Sv: Vem blir Timrås 13:e forward?
sarg ut: Ditt inlägg är ju verkligen sarg in! eller?
Kommentera