1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582321 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1288958

Sv: Vem blir Timrås 13:e forward?
Mappe: Jag skulle också kunna lägga 3000 Men det räcker nog om 1000 st lägger 1000 så skulle nog klubben signa Sonnie direkt.
Däremot tror jag inte att det skulle vara lätt att sälja sådana Sonnie andelar
Det är klart en del företag skulle nog gå att få att nappa. Men jag är rädd att du är sent ute och det skule nog startat redan i sommras.
Men visst var det fint när Brynäs gjorde något liknade häromåret.

Och jag tror att det även hänt här i Timrå tidigare om jag inte är helt fel påläst
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vem blir Timrås 13:e forward?
Tvåtallar: Kommer de upp ett riktigt Sonniekonto slänger jag iaf in 1000kr utan att tveka.
Kommentera

Sv: Vem blir Timrås 13:e forward?
Tvåtallar: Ja man känner sig maktlös och villrådig. Jag tror likt många andra att Sonnie är skillnaden mellan en bra säsong och en jävligt bra/fantastisk säsong. Jag vet att många lever med små marginaler och kämpar med att få hushållsekonomin att gå ihop, men ändå. Summan jag nämnde motsvarar ungefär tre krogkvällar. Tänk att tillsammans vara med att skapa förutsättningar för något som kan skänka oss värme och glädje under resten av våra liv. Något som ger en glädje och stolthet som vi kan kan överföra till våra barn och barnbarn. Det känns som om detta kan vara den säsongen vi alla längtat efter och att Sonnie är den sista pusselbiten som fattas för att pusslet skall bli komplett.

En annan mer egoistisk aspekt: Jag bävar för att se Vf-Timrå i Scandinavium med Sonnie på isen i en Indianströja. Det skulle kännas så fruktansvärt sjukt och vidrigt, må det aldrig ske!
Kommentera

Sv: Vem blir Timrås 13:e forward?
Tvåtallar: Det här med att samla in pengar är ganska så intressant. Någon borde ta tag i det tycker jag. Jag tror väldigt, väldigt, väldigt många skulle vilja gå in och bidra. Jag är en sådan.
Kommentera

Sv: Vem blir Timrås 13:e forward?
Tvåtallar: Jag känner ett företag som gett klartecken att betala en månadslön om det skulle innebära att Sonnie dyker upp. Så nog finns det möjligheter bara viljan finns där.
Kommentera

Sv: Vem blir Timrås 13:e forward?
Tvåtallar: Nån som kan starta en omröstning borde göra de!
Jag skulle iaf slänga in en slant direkt.
Kommentera