1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581378 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #128981

Sv: I år spelar Timrå IK slutspel
mike66: Kung Linus får ingen formsvacka. Han kommer att bli bättre för varje match. Senast gjorde han 2+1, imorgon gör han 3+2 osv. Kvalserien känns rejält avlägsen med den här truppen. Vi har en bättre trupp än på säkert 5 år, vilket nog många kommer att bli varse om inom kort. Hento verkar ju, av Brynäsmatchen att döma, ha tänkt lägga av med den formsvacka han har haft sedan försäsongen - då han höll nollan i flera matcher samtidigt som LHF pissade på motståndet - tog slut och säsongen tog vid. Med Hento i normal form är vi oövervinnerliga. Sådeså.

Och skulle Linus få en formsvacka så är det inte hela världen. Det finns fler som kan göra mål. Det som skulle vara olyckligt är ju om skadorna fortsätter att drabba LHF i samma takt som hittills. Husse saknas ju i Skuggans kedja och har gjort det sedan dagen innan säsongen började. Frånvaron av hans handleder är naturligtvis kännbar, fast han är tillbaka när som helst. Om inte imorgon så på tisdag. Finnens ospelande pga att leksingarna försökte skjuta skallen av honom är också kännbar, men då i defensiven. Den ettrige Bulan vill man förstås också ha i spel...osv.

Inte står vi och faller med Linus, även om han är Kung. Den här säsongen blir hur jäkla bra som helst bara defensiven börjar funka som den ska, och i Pölsamatchen verkar den ju ha funkat ok även utan Finnen, tack och lov.

...och det är fortfarande inte pengarna som fick Linus att välja LHF, vad du än vill tro.

Trevlighelgpåresjälv, och lycka till mot Redox imorgon.
Kommentera