1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581453 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1290800

Sv: Vem blir Timrås 13:e forward?
Herminator: Så då kommer norrlandsinvest med den gode Anders H i spetsen ändra bolagsordningen, skita i Gif och lägga kapitalet på hockey istället? Och börja med att värva Sonnenberg för att kunna tjäna pengar på vidareförsäljningen? Vad bra för Timrå!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vem blir Timrås 13:e forward?

El Maco: Va trälig du är, sent på kvällen för dig kanske. Ursäkta om jag driver med dig på GIF-temat.
Jag menar naturligtvis inte Norrlandsinvest ordagrannt utan som koncept. Om de lyckas, som det lindansar lag de är mellan Allsvenskan och Superettan samla ett antal resursstarka GIF-entusiaster. Varför skulle inte detsamma kunna göras kring Timrå IK. Deras mål är att etablera Giffarna i Allsvenskan, fine. Vårt mål med ett liknande upplägg kan bara vara SM-Guld. Sonnenberg skulle bara vara en start, varför stanna där?
Det känns som att den traditionella sponsormarknaden gått lite i stå.
Är den utmjölkad så långt det går?
Varför inte våga tänka nytt och stort på samma gång. Jag tror inte på en enskild storsponsor från ovan, typ Stenbäck hos LHC efter att DIF nobbat honom.
Men en större samling med Timråhjärtat på rätta stället borde väl ändå gå att uppbringa? Jag skulle gärna se Johan Andersson, Mr Massagefåtölj/ Tantramatta osv. som ordförande. På det sedan ett antal likasinnade.
Parallellen Norrlandsinvest, med Lars Aspling som VD, har ett 25-tal investerare. Funkar för GIF varför inte hos oss i TIK?

They say I'm a dreamer, but i'm not the only one...

Kommentera