1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1298839

Sv: Timrå IK - Djurgården 2010-10-30
Heleniz: Stalltipset borde väl vara att förklara på ett civiliserat sätt att man inte skall kasta flaskor, allra hellst om brottningen bara är 10-12 år.

Men man kan ju inte vaccinera folk mot dumhet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Djurgården 2010-10-30
Per HApps: Är det ett rykte att klubben inte tänker ta in Sonneberg i år eller?
Jag fick höra ett rykte efter AIK debaclet att pengar finns men de är bl a öronmärkta för att betala in till den eventuellt nya ligan för att säkerställa deltagande och att inbetalning ska in nån gång nästa år!!? Dvs spara på utgifter för att rädda ett ekonomiskt reultat
Har du hört nåt om det?

Ska klubben ö h t behålla nån sorts trovärdighet mot publik, sponsorer så bör de åtminstone rakryggat förklara hur det ligger till med Sonnenbergs vara eller inte vara och inte svamla "jorå han är fortfarande aktuell"
Vidare bör de också klargöra sina avsikter runt arenafrågan!

Som en trogen supporter så får jag alltmer intrycket av att klubbledningen sitter på en mängd information som berör alla bidragsgivare som tillsammans med tv pengarna får den här cirkusen att rulla runt.

Om nu ledningen en gång för alla går ut och säger att tyvärr det blir ingen Sonnenberg i år så kommer jag att acceptera det även om jag tycker det är fel. Dessutom så vore det juste mot Sonnenberg om han nu inte redan vet det. Har man sedan tackat nej till extra sponsorstöd för Sonneberg som enligt rykten ska vara "för att det är skämmigt" ja då förstår jag inte avsikten i s f.

Timrå har idag 12 forwards om man inte räknar in Boyce - lägst antal i ES!!
Alla spelar och man konkurerar bara om vilken femma man spelar i.
SAIK markerade mot Tenkrat dels för att han inte presterade men också dels för den ekonomiska biten - det fanns yngre spelare som presterade bättre.

Jeremy Boyce spelade han överhuvudtaget idag?

Jag har fårtt för mig att Sonnenberg har samma betydelse för laget som bl a Sanny o Robban Carlsson hade - riktiga ledare bland spelarna som också ställde krav på sina lagkamrater på träning o match och som alltid gav allt!
Såna saknas i Timrå IK idag.

Det är tungt att vara TIK supporter ikväll också
Kommentera

Sv: Timrå IK - Djurgården 2010-10-30
Nej vi kommer inte vinna mot SAIK borta. Vi är ett mittenlag tills frälsaren skriver på. Punkt. Som någon sa: Timrå IK är ett lag som kan slå topplagen men som kan torska mot alla. Vi har inget stabilt grundspel. Jag är besviken. Vi kommer inte att se några vinsttrender, inga långa förluststräckor...istället så får vi glädjas över tillfällig lycka i enstaka matcher där vi spelar som ett mästarlag. Jag är så sjukt besviken...
Kommentera