1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1309687

Sv: Kent Norberg är tillgänglig. Finns det jobb för honom i Timrå?
Simmalugnt: ja dom ekonomiska förutsättningarna har ju förändrats ganska mycket . så de är ju inte så konstigt . är för dåligt insatt i klubben för att ha en åsikt om T.J . men en snabb reflektion är väl att de är lite som då man var liten och frågade mamma om man kunde få en ny cykel . för att alla andra hade en . men våran familj hade inte dom pengarna . utan säkrade mat på bordet i första hand . då vart man förbannad . och tyckte att man skulle avsätta mamma . man var för ivrig att få de man ville ha . och kunde inte se helheten . . så här i efterhand så är jag tacksam för att de var en ekonomisk människa som fick bestämma . och inte jag . för då hade jag satt hela familjens existens på spel . många gånger

Svarskommentarer

Sv: Kent Norberg är tillgänglig. Finns det jobb för honom i Timrå?
superfalle:

Om man går ut och talar om SM-guld som målsättning men sedan gör helt om i satsningen genom att snåla och på så sätt visa att man är nöjd bara med att få vara med att leka så blir det ganska löjligt.

De senaste säsongerna har det jobbats hårt på att spara oss ur Elitserien och snart bör det väl lyckas. Men många (Jag säger inte att du är det) verkar rätt ok med det.