1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581122 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1310865

Sv: Silly Season 10/11
Fan, slagen igen!
Nåväl, januari ut som sagt. Skönt move av Linkan, som därmed ser till att hålla evighetsbrasan 'kommer Sonnie?' stadigt pyrande.

Nu har vi alltså Murran t o m januari, och Viinanen hade väl någon out-klausul där i krokarna också? Samtidigt kämpar Björre för att hitta en ny klubb. Verkar gå sisådär, men man måste räkna med att han kan försvinna när som helst. Hynning vågar man inte räkna med före (ev) slutspelet, och Lander drar på J-VM.

Summa summarum: lite väl fladdrigt fortfarande. Och en dörr helt klart på storglänt för Sonny-boy. Nu skulle jag gärna se Sandin in och Svensson ut (så att man åtminstone har en punkt mindre att spekulera om). Men det verkar väl vara högst tveksamt om han är på ingång. Då återstår väl att begrava Björns flyktplaner istället.

Jaja, som man säger: liket rör sig, skjut upp begravningen!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 10/11
Bragd-Birger: Ja, nu vet jag ju ingenting om Sandin men det hör heller inte till saken.

Även om jag nu igår skrev ut en tanke om att MoDo kanske skulle kunna vara en icke namngiven intressent av just Björn Svensson så är min högst personliga åsikt denna,

Om jag fick en önskan igenom så vill jag ha kvar Björn Svensson i Timrå IK
8 dagar av 7 i veckan. Ett glädjens besked således om han väljer att stanna samt få mer speltid. Men det är ju jag det...
Kommentera