1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582360 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1317172

Sv: Apropå nånting...
KniveN: Låt oss lämna media för en stund nu och istället koncentrera oss på de huvudsakliga orsakerna till varför det är som det är, ok?

Faktum är att mycket av det, ja det mesta, som Corso tar sig för i negativ bemärkelse inte når ut till den breda allmänheten eller för den delen, "förvrängs" av media. Lär vara där skon klämmer...

Mycket kan sägas och han är den han är, men det går inte att särbehandla i tid och otid utan att få nåt tillbaka. Om han nu "inte förstår", som han själv säger, så är det uppenbart att han verkligen inte förstår nånting alls och då finns det ingen utväg än att packa trunken.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Ambroo: Dagens träning var fylld av skämt och glädje inte minst från herr corso så det verkar inte vara illa ställt med stämningen lagkamrater mellan alla fall
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Ambroo: oooh, jag är en naiv drömmare jag, men jag tycker att det vore förträffligt om den berömda luften rensades, Corso vs laget eller vad det är reds ut och han återgår till att producera sina mål och assist medan laget är i harmoni. Jag vill inte vara utan Corsoproduktionen. Hans färdigheter behövs i det här laget.
Kommentera