1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581461 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1320144

Sv: Silly Season 10/11
Olle:
Det verkar som om vi resonerar om olika saker. Du får tycka precis som du vill. Det är mig fullständigt likgiltigt om vilken nivå du befinner dig på, både på och utanför planen, vem du är och vad du vill privat. Nu diskuterar jag VAD JAG TYCKER OM DAGENS LEDARSKAP I TIK, ok kan vi hålla oss där?
Det finns flera sätt att lyckas som ledare. det går att med knektmentalitet kommendera till lydnad. ok det funkar på dumbommar (som stupar vid första anfallet, kallas kanonmat) men dom som vill lite mer och kanske vill lyfta hela mackapären tänker nog lite annorlunda. Då får det inte stå en knekt och peka på omklädningsrummet när det.. tja du vet förmodligen vad jag menar, fråga annars.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 10/11
hondaxr400: Problemet med dig är att du resonerar som en pingstpastor medans Olle och Co maler på som hängivna och passionerade supportrar som just blivit pissade på för, ja vilken gång i ordningen? Kanske hade det varit bättre om du fortsatt som enbart läsare...
Kommentera

Sv: Silly Season 10/11
hondaxr400: Det här med att hota och skrämma känns verkligen främmande. Tror du att spelare är rädda för att spela ishockey om dom får skäll av tränaren?

Jag tror personligen att hot och förolämpningar är vardagsmat för spelarna, dom är härdade. Det handlar inte om att skrämma spelare till lydnad, det handlar om respekt. I Corsos fall så tolkar jag alla hans utspel som respektlösa. Har man ingen respekt för tränaren eller ser att han daltar med spelare och tummar på regler så kommer andra att ta efter. Det är helt naturliga inslag av gruppdynamik. Se bara på jonte som inte drog jämnt med Challe och försökte få spelare över på "sin sida". Och som jag sagt många gånger förut, det är ingen jävla demokrati...annars skulle ju alla spelare kunna få ett "C" på tröjan.

Hur är din bild av ett omklädningsrum? Tror du man sitter ner tillsammans och arbetar fram taktiska lösningar tillsammans med spelarna?

Hur ser din bild av en pedagogisk tränare ut?
Kommentera

Sv: Silly Season 10/11
Forumet i stort:
Mina damer och herrar det här får bli en slutreplik ikväll:

en lättare travestering:
Fråga inte vad laget kan göra för dig utan ställ frågan, vad kan jag göra för laget
gnäll för fan med måtta och ställ dom som har ansvaret mot väggen.
Godnatt hockeylovers!!
Kommentera