1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582307 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1321100

Sv: Silly Season 10/11
Blizzard: Det är ju lite av ett dilemma ändå. Låt oss säga att målet är att bli av med 100% av Corsos lön och att man vill bli av med honom så snabbt som möjligt. Hur många klubbar är det som vill ha in spetskompetens snabbt?

Säg att man får iväg 100% av honom till SSK nu innan jul. Då finns risken att att han kommer att göra dyrbara mål mot oss senare i vinter. Eller bara för att leka med misären: Tänk att vi betalar 70% av lönen, han spelar i SSK och avgör mot oss i sista omgången? Den dagen sitter linkan redan på planet till Thailand.

Men det bör ju stå mellan att skeppa honom nu och detta till en direkt konkurrent eller skeppa honom efter jul, utomlands och vi förlorar dyrbar tid för att få in ersättare som är på plats när serien drar igång igen. Kan man få iväg honom NU till en klubb utomlands så vore det ju naturligtvis tårta men det låter lite FÖR bra för att vara sant i mina timråöron.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 10/11
Olle: Skicka Corso till SSK, sen när TIK möter SSK så kan vi väl offra någon som tar bort honom i en rejäl fight... typ Sonntag... så slår vi 2 flugor i en smäll
Kommentera

Sv: Silly Season 10/11
Olle: Själv anser jag att den klubb som är beredd att ta över hans kontrakt, oavsett om klubben heter SSK eller MoDo, så fine. Skicka honom. Jag tyckte föreningen gjorde rätt när man beslutade att göra sig av med Corso. Men ju mer som kommit fram i affären desto mer tveksam ställer jag mig till agerandet.
En förening med så många skador, med ett sånt fokus på ekonomin (att verkligen gå rejält med plus i år), med en så pass begränsad börs att handla för, ändå väljer att bryta med den enskilt största personalkostnaden i resultaträkningen, utan att ha en lösning redan då, det tycker jag är tveksamt.

Det måste verkligen vara något alldeles speciellt som inträffat när man gjorde som man gjorde. Det är inte riktigt likt den filosofi jag trott att styrelsen jobbat efter.
Kommentera