1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580610 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1323285

Sv: Apropå nånting...
TIKbiff: En tanke bara. Timrå kommer i januari att möta MoDo i en viktig lördagsmatch med många supportrar från bägge håll. Dessa supportergrupper kommer att stå på samma läktare (mer eller mindre). Skulle det inte vara ett lysande tillfälle att ta avstånd från våldet och göra någon form av gemensam manifestation över kärleken till sporten? Peka ett gemensamt långfinger åt stockholmsklubbarna. Visa att man kan heja på sitt eget lag utan att vilja slå ned sin granne.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Wayne Gresky: Det var en fin tanke, fast den kom ifrån dig =)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Wayne Gresky: Ingen dum ide alls. Kanske en banderoll i TIK-klacken "Modo fördömmer läktarvåld" och en likadan i modos klack fast Timrå. kan nog komma på en bättre text dock.

Och ett litet tips till nån TV-nisse så kan det nog bli en schysst grej av det så det går fram till dom breda massorna.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Wayne Gresky: Ett alldeles LYSANDE förslag tycker jag!!!

Om än tillfälligt så skulle det vara en otrolig syn att få se en stor blandad klack av MoDoiter samt Timråiter med flaggor eller banderoller framföra detta budskap.

Älska ditt lag, visa din passion och stötta ditt lag, sporten, kulturen mm.
Respektera dock och ha förståelse för att din övertygelse, passion samt ohämmade kärlek är densamma som din medmänniska, hockeybroder/syster visar för just sitt lag.

Att gemensamt på något sätt ge uttryck för denna vänskap samtidigt som man manar fram de sina ger mig rysningar av välbehag.

Wayne... ...respect... ;-)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Wayne Gresky: Bra idé! Ett stort gang-bang på läktaren! Näe jag skojar ;-). Idrotten skall förbrödra och skapa gemenskap. Bygga broar mellan klubbar. Jag tycker det var en jädrigt bra idé för att visa att vi tar avstånd från våld.
En av mina bästa kompisar är MoDoit och vi respekterar varandras synpunkter. Då inte Timrå spelade i elitserien stod även jag i MoDo-klacken i Kempehallen och höll på MoDo då och då (men det är preskiberat nu).
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Wayne Gresky: Jag tänkte samma tanke. En gemensam aktion från båda supporterklubbarna.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Wayne Gresky: Det var en bra tanke o borde genomföras.
Kommentera