1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581689 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1330291

Sv: Apropå nånting...
Skarin: Helt rätt, Hirso har ett gudabenådat spelsinne, det kan ingen ta ifrån honom, han kanske dock är aningens aning för seg på rören. Eller vad tycker ni andra? Kryckan var också aningens seg men han levererade, kanske så släpper det i sinom tid även för Hirsen. Ingen kan dock mäta sig med Bosse "Bulla" när han svajade med överkroppen så stod åttan still på isen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
BTW, jag sabbade också Fat Bastards gamla Mats Näslunds-kepa en gång då vi varit upp till Ume för att kolla in en helskön kvalseriematch, tror vi vann den med 3-1, dock så var jag inte helt nykter så jag ska inte svära om slutresultatet. Påväg hem så stannade vi till på MAX i Ö-vik, det gjorde även den gamle nr:8 som helt sonika fick lägga in sin autograf bredvid Matte Näslunds på den gamla antika kepan. Tyvärr så hade jag bara lånat kepan av The Fat Bastard och han blev inte så där lika mäkta imponerad, men jag tyckte att det var HUVUDsaken att jag och Bulla blev nöjd.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Johnny Hazard: Personligen tycker jag att det inte skulle skada om Hirschovits blev tillsagd att kolla lite på Viinanens sätt att spela. Om bara Hirschovits blev lite mer aggressiv i sin spelstil och passade pucken lite snabbare så tror jag att han skulle ha större lycka.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Johnny Hazard: Haha :) Det är bra Jonny Bravo, det är bra....
Kommentera