1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581825 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1338089

Sv: Apropå nånting...
sarg ut: Lite sarg ut skulle kanske inte skada även från a-laget, Ödmjukhet var väl det som Kenta alltid ville nå ut med till spelarna.

Jag fick aldrig nåt bra svar på varför a-laget spelar Dump and Chase-hockey?

Vilken spelidé har Perra för det här laget?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Johnny Rådepp: Tja lägg puckarna på mål men det är ert ansvar att ta er dit, typ.... men jag tycker faktiskt att PP är spelarnas ansvar att klura ut nåt som fungerar mot andra lag o inte bara på träning. Sen är det tränaran som ser till att de som är mest lämpade spelar just PP, problemet är väl att vi inte har en spelande back och en sniper i laget, blir liksom bara att passa runt utan rörelse jag menar över 40 omg och inget har egentligen förbättrats på den fronten. Allt bottnar i kvalitet,bra grundtränade rörliga spelare som kan spela den moderna hockeyn vi drog igång redan 2002/2003. Det har vi inte gjort sedan Challe år 2. Men om man tittar på vad vi hade då: Regin, hahl, Tenkrat,Pyrre, Pärra, strålman, Koskinen, hundkedjan Sanny ja då fattar man att vi ersatt med Skogs, Kolan, Nylander,Sonntag m fl m fl....
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Johnny Rådepp: De kan inte spela modern hockey så de har fått backa till skitlags-hockey....
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Johnny Rådepp: Nä nu säger jag som de personer jag brukar säga emot i vanliga fall..
In med Kenta, Nubben, Krykov, Koskinen och Kapanen förfan! Då vinner vi.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Johnny Rådepp: Jag tycker att vi checkade fast hyfsat många puckar som resultat av dump & chase, att vi sedan inte har kompetens att utveckla det till målchanser och etablerat anfallsspel, det är en annan femma.
Kommentera