1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581844 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1356561

Sv: Apropå nånting...
Det finns tyvärr inte mycket kvar att säga nu. Det tristaste var att man inte kunde få slippa den här skiten för i år. Det är liksom nog nu.

Istället ska man få se det här gänget bajsa på sig i tio matcher till när Växjö, Örebro och andra storheter spänner ögonen i dem. Jag vet inte längre vad jag ska säga. Det var impotent, räddhågset, bajsnödigt och uruselt - rakt igenom. Vi hittar återigen ytterliggare en niva av uselt, när det gäller som allra allra mest. Det räcker att kämpa och stressa Timrå.

Våra backar är ju bibliskt urusla. Helt makalöst egentligen. Jag vill inte kritisera människor, men som hockeyback tror jag att Jokela är det överlägset sämsta jag någonsin sett. Mattias Karlsson har tyvärr direkt orsakat tio-tjugo mål i arslet. Det är ju egentligen mest synd om killarna. De gör säkert sitt bästa, men det här är ju ingen filantropisk verksamhet.

Till och med kommentatorerna på TV verkar villrådiga hur de egentligen skall förhålla sig till det de ser...Är det på riktigt??? Kan ett lag verkligen vara så genomuselt???? Man riktigt hör hur de skruvar på sig i kommentarerna.

Jag skäms över laget och föreningen
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
lincoln: Mycket bra skrivet!! Håller med allt är sagt, sågklingan har gått igenom det mesta. För Timrås del så bevisar det ju bara hur svagt detta lagbygge är och som grädden på moset alla skador, MV cirkusen, elitseriens sämsta backbesättning, och transatlanter som inte lever upp till nånting egentligen.

När det gäller Modo så är den gåtan ännu större. Bättre backar bättre spets på forwards så lyckas dom återigen underprestera.

Har Challe o Perra nåt gemensamt? Kan vara att de förespråkar en omodern hockey.
Båda lyckas ju inget vidare trots att Challe har ett betydligt bättre lag i år.
På papperet så har Timrå inget sämre lag än SSK, AIK men skillnaden i prestationer på banan sett över 54 matcher är ju faktiskt gigantisk om man jämför lagen + att det visar på hur klantigt Timrå skött målvaktsfrågan från dag 1.

Lindbäck o Caslava var skillnaden på slutspel och annan lägre placering ifjol
tillsammans med Sonnenberg och det tycker jag Timrå saknat i år dvs en stark stomme som bär laget.

Nu finns chansen fortfarande att undvika kvalserien även om man just nu inte kan se detta lag orka resa sig en gång till, tyvärr....

Ansvariga måste ta sitt ansvar nu och lämna över till nytänkande samtidigt som föreningen måste välja väg nu:
Satsa på att bli ett stabilt topp 6 lag eller ta ett steg tillbaka och börja om på nytt. För varje år som lindansarlag genererar inga höga vinster och ingen publiktillströmning.
Nu räcker det inte att bara vara medlem i en styrelse nu måste handlingskraft visas för att återskapa förtroendet för föreningen igen speciellt nu då juniorsatsningen börjar visa resultat. Ny ordf, ny klubbdirektör, ny sportchef, ny marknadsansvarig, nya tränare ja ni ser det är inget enkelt jobb föreningen har framför sig, lägg därtill kommande nedskärningar för att klara ekonomin och ingen ny arena i sikte, ja då kan man undra om det verkligen är möjligt att bedriva elithockey i medelpad.

Fan va låg man är nu men jag gör en sista kraftsamling på lördag - det kan gå!!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
lincoln:

Man har tappat 23 poäng mot AIK och SSK den här säsongen!!!!! Starkt jobbat!!!
Kommentera