1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581825 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1356606

Sv: Apropå nånting...
Ambroo: Växjö, Mora, Örebro spelar på liknande sätt som AIK men dom är sämre. Kan vi inte slå dom då är jag beredd att begrava mitt hockeyhjärta. Vissa av er kanske ser det som att man viker ner sig eller att man inte är någon större hockeyälskare. Jag ser det mer som att om något jag vigt större delen av mitt liv till, visar sig medföra psykisk ohälsa och rent allmänt hämmar livet som helhet. Då är det läge att plocka sina marker från bordet och sätta sig vid ett bord där kvoten idioter är större. Detta eftersom jag VET att om jag gular, då finns det inga bord alls kvar att spela på.

Hempen har rätt i en sak. Det finns fler saker som är viktiga här i livet. Om glädjen till livet inte finns, då finns inte glädjen till Timrå IK, per definition.

Med detta sagt: KROSSA kvalserien! 5 miljoner extra i kassan och ööööös för i helvete! Släpp sargen Jokela...bokstavligt talat. Börja skjuta slagskott kolan. Visa att du vill ta nästa steg PW (det finns andra kandidater som redan har blåst om dig)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Ha ha fy faan Olle! Min nya favorit på HS!
By the way....Vem här inne var det som skickade mailet till TJ? Skulle vara kul att få en kommentar av TJ på svaret han skickade.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Så kom det sig alltså att det mest spännande på lördag blir att se vilka som gör oss följe ner i kvalserien. Tippar ppå ssk eller frölunda faktiskt då jag tror att nåt av de lagen går bom samtidigt som jag tror att Modo tar minst en pinne på Hovet...
Kommentera